EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Ce este medicina Energetică

Medicina Energetica este stiinta care urmareste vindecarea naturala prin aplicarea a doua principii. Primul este principiul vindecarii care urmareste curatarea si purificarea toxinelor energetice, impuritatilor pentru a permite programului de vindecare al corpului sa se activeze. Al doilea este principiul pranei care urmareste prin transferul de energii pure, sa accelereze procesul de vindecare.
Medicina Energetica ne arata calea prin care energia corpului poate fi curatata, regenerata, reincarcata, reprogramata si transformata pentru a crea un nou corp energetic care sa sustina o sanatate infloritoare si o evolutie accelerata.

Evaluare energetica NLS Bioplasm

Sistemul NLS Bioplasm are ca principiu de funcționare analiza cuantică a rezonantei magnetice si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si medicina functionala.

read more

Meta Therapy NLS BIOPLASM

Metaterapia este cea mai eficienta terapie prin intermediul careia, frecventele patologice ale organelor pot reveni la normal intr-un interval de timp ce variaza in functie de severitatea afectiunii.

read more

Biodream terapie energetica

Biodream mai este cunoscut la nivel international si drept “THE JOY MACHINE”. Este cel mai complex sistem, pentru terapie energetica , inventat vreodată.

read more

Acupunctura

Acupunctura este o parte foarte importanta a Medicinei Energetice Traditionale Chineze,  avand o istorie de mii de ani si rezultate confirmate de catre stiinta moderna.

read more