Bine ai venit intr-un univers dedicat TIE si  sanatatii TALE!

Despre INFRAFIT

Centrul INFRAFIT – detox si medicina biologica – aduce pe piata serviciilor medicale din Romania cele mai avansate instrumente bio-tehnologice, metode si terapii pentru diagnostic de acuratete 100%  si  tratament, dar si pentru preventie si mentinere a sanatatii.

Obiectivul clinicii INFRAFIT este de a sprijini fiecare pacient in parte în asumarea responsabilității pentru sanatatea proprie și in abordarea unei existențe fara boala, fara durere inutila si fara imbatranire prematura. Sanatatea pacientilor nostri este unica noastra prioritate pentru ca suntem constienti ca este singura responsabila de starea de spirit, incredere, entuziasm, putere, bucurie si multumire. Iar toate acestea genereaza o viata implinita. Sanatatea insa, nu se mentine prin noroc sau pura intamplare. Ca toate lucrurile de mare valoare in viata, si sanatatea trebuie îngrijită, protejata si mentinuta. Acest proces poate fi anevoios fara îndrumarea corespunzătoare.

In centrul INFRAFIT metodele si programele sunt dedicate tocmai acestor scopuri.

Echipa medicală include specialisti si consultanti din intreaga lume, fiecare venind in sprijinul pacientului cu o experienta medicala vasta atat in practica cat si in cercetare, acumulată în tari si in sisteme medicale care abordeaza si pacientul, nu doar boala si care inteleg si practica actul medical în toata complexitatea lui.

Centrul INFRAFIT a fost fondat in noiembrie 2012 si, timp de un an, a abordat exclusiv tratarea problemelor metabolice si de nutritie, oferind in acelasi timp programe complexe de management al greutatii.

In decembrie 2013, dupa un lung proces de pregatire si specializare, de extindere si de reorganizare, atat a locatiei cat si a echipei, INFRAFIT s-a transformat in unicul centru de detoxifiere din Romania la acea vreme, pastrand evident si serviciile anterioare acestei extinderi.

Incepand cu anul 2013, centrul INFRAFIT ofera servicii si terapii elaborate, tehnologie si echipamente medicale de ultima generatie, dar si o echipa complexa de medici si specialisti in acest domeniu. In acelasi an, a fost infiintat si un laborator modern de nutritie raw-vegan, alcalinizanta si antioxidanta.

In noiembrie 2014,  s-a mai facut un pas in dezvoltarea conceptului INFRAFIT, prin inaugurarea primului departament de Medicina Biologica din Romania. Tot in 2014 s-au incheiat si cateva colaborari cu diverse laboratoare din Italia si SUA unde se interpreteaza anumite investigatii facute local.

In 2015, serviciile s-au extins prin infiintarea unui department de medicina estetica non-invaziva si minim invaziva, obtinandu-se in exclusivitate in Romania si acreditarea prestigiosului brand de ingrijire organica anti-ageing Susanne Kaufmann. Din anul 2015 centrul INFRAFIT dispune de cazare proprie.

In 2016 s-a infiintat un nou departament, si anume cel de Medicina Energetica de vindecare si regenerare.

Raluca Iliescu Fondatoarea Centrului Infrafit

“Centrul Infrafit a luat nastere din propriile nevoi de sanatate. In 2011  viata mea a fost schimbata radical, in urma unui control de rutina care s-a finalizat cu un diagnostic considerat terifiant in medicina clasica.

Am trecut printr-o perioada de cautari, de regasire, plina de intrebari si raspunsuri, in care am incercat sa-mi descopar si sa-mi invat lectia, in care m-am vindecat si mi-am resetat complet viata: am renuntat la 12 ani de cariera corporatista in industria tutunului, am fondat aceasta clinica, mi-am schimbat prioritatile, am invatat ce inseamna smerenia si am realizat ca fara Dumnezeu sunt si suntem nimic.

In acest itinerariu personal de vindecare si recuperare totala am descoperit tainele medicinei biologice si mai ales faptul ca reprezinta stiinta si arta vindecarii, care nu este doar complementara si alternativa,ci este o forma fundamentala a medicinei clasice.

Medicina biologica poate ajuta pe ORICINE , detine metode pentru  diagnostic de 100% acuratete si poate aborda cu succes aproape ORICE boala, eu personal fiind dovada vie in acest sens. Acest lucru este posibil datorita abordarii CAUZELOR reale care au declansat simptomele si evident boala. In medicina biologica nu se suprima si nu se pune “leucoplast” pe simptome, ci se  identifica si trateaza CAUZELE .

Tot in aceasta perioada am inteles ce poate genera stress-ul in organism, dar si ce inseamna DETOX in adevaratul sau concept si cat de important este pentru sanatatea noastra. Medici renumiti din diverse colturi ale lumii, pe mana carora am avut sansa sa ajung in drumul catre vindecare si recuperare, m au invatat ca detoxifierea regulata a organismului nu este o moda, ci un sprijin eficace in preventie si in mentinerea sanatatii fizice si emotionale. DETOX ul corect genereaza o crestere semnificativa a nivelului de energie si  imunitate, ceea ce ofera organismului capacitatea de a distruge celulele canceroase sau precanceroase. Aceste tipuri de celule apar frecvent  in organism, insa  un sistem imunitar puternic si un teren biologic curat si sanatos, au capacitatea de a le distruge.

Am avut curajul si determinarea sa-mi concentrez toate resursele si toata energia in a gasi solutia optima prin care sa pot cupla toate aceste descoperiri noi, intr-o coerenta holistica si o logica biologica.

Si astfel s-a nascut Centrul Infrafit; din nevoia proprie si din dorinta de a le oferi si altora posibilitatea de diagnostic corect, tratament, vindecare, consiliere, preventie si mentinere a sanatatii si a starii de bine.”

Raluca Iliescu – fondatoare clinica INFRAFIT

 

Cativa dintre medicii specialisti aflati in spatele conceptului INFRAFIT :

 

Prof. Dr Emilian Dobrea este medic primar, specializat in endocrinologie, ginecologie, medicina biologica si integrativa.

“In Romania, la clinica INFRAFIT , am gasit deschiderea si intelegerea imediata pentru ceea ce fac eu prin munca mea. Fondatoarea acestei clinici, Raluca Iliescu si cu mine avem o abordare comuna, si anume, de a oferi sansa la sanatate si la viata intr-o maniera non invaziva si non-toxica. Pot afirma, ca selectia metodelor si tehnologiilor care concorda perfect cu o logica biologica si functionala se regaseste sub acelasi acoperis in centrul Infrafit atat din perspectiva medicinei biologice cat si a conceptului DETOX.

In ceea ce priveste medicina biologica, aceasta nu este in niciun caz o filozofie “new age”, ci un tip de medicina care a fost folosita, perfectionata si rafinata in decursul a mii de ani de catre cei mai mari maestri din istorie. Insusi fundamentul sau se bazeaza pe fiziologie si pe procesele corpului pana la nivelul celular. Prin medicina biologica suntem capabili sa identificam disfunctiile proceselor biologice ale organismului si sa i permitem acestuia sa se restabileasca. Medicina biologica are un obiectiv unic: depisteaza CAUZELE, ajunge la originea lor si le vindeca.

Oamenii isi pot trata aproape orice problema de sanatate, pentru ca medicina biologica se adreseaza in primul rand cauzelor generatoare de boala, nu doar simptomelor.

Medicina biologica trateaza “radacina” problemei, si anume, dezechilibrele biologice care permit bolii sa se manifeste in organism. Cele mai frecvente boli cronice abordate cu succes prin medicina biologica sunt: cancerul, bolile auto imune, infectiile cronice, alergiile, oboseala cronica, astm bronsic, neurofibromialgiile, artrite si artroze, neuroborelioze (sindrom lyme), bolile endocrino-metabolice

Cat despre conceptul DETOX, este ideal sa se urmeze de doua ori pe an cate un astfel de program, ale carui beneficii sunt incontestabile pentru sanatatea organismului nostru, pentru regenerarea celulara, si de ce nu, pentru silueta.   Detoxifierea regulata conduce la crearea unui echilibru acido bazic, hidroelectrolitic si metabolic, prin care creste imunitatea organismului amplificand vitalitattea si creaind premizele unei varste biologice care sa fie mai mica decat cea cronologica.”

 

Dr. Mira Levine Terapie Intensiva, Medicina Interna, Pneumologie Dr. Mira Levine

Medic Specialist & Sef Sectie Terapie Intensiva, Medicina Interna, Pneumologie SUA – Chicago – Mount Sinai Hospitala

“Centrul INFRAFIT dispune de o echipa de medici cu experienta vasta atat in practica cat si in cercetare. Aceasta echipa abordeaza pacientul , nu doar boala oferind un act medical in toata complexitatea lui.

La INFRAFIT se ofera pacientului timp, intelegere si rabdare, iar programele specifice, de detox , control al greutatii si stressului, preventie, diagnostic sau tratament, sunt toate personalizate si atent monitorizate. Acest centru reprezinta un pas mare si important pentru Romania, il recomand atat ca medic cat si ca pacient, si ma bucur ca fac parte din echipa lor de consultanti in aspecte de extindere si inovatie medicala. INFRAFIT reprezinta ceea ce americanii numesc ‘the real well being’”.

 

Dr. Vasa Nicotera Chirurg Cardiovascular si Pneumologie Dr. Vasa-Nicotera

Chirurg Cardiovascular, Sef Sectie Chirurgie Cardiovasculara si Pneumologie
Germania – Bonn – Spitalul Universitar

“In centrul Infrafit, programele detox sunt  complexe si riguroase, iar in ceea ce priveste preventia de orice fel, diagnosticul si tratamentul, aici se pune accent pe CAUZE si pe o abordare non-invaziva, principiul de baza fiind medicina biologica. In domeniul meu, sunt foarte importante aspect precum  nutritia corecta, controlul greutatii si detoxifierea regulata a organismului, caci aceste metode stopeaza procesul degenerativ in bolile cardiovasculare, prin curatarea venelor si arterelor.  Ingrosarea si rigidizarea peretilor arteriali, hipertensiunea si diabetul sunt factori de mare risc. Daca la 30 de ani ai vasele de sange imbacsite inseamna ca esti deja batran. Stilul de viata nu este intotdeauna corect, insa metodele de preventie precum este detoxifierea periodica a organismului sprijina mentinerea sanatatii la un nivel optim. Doar ca trebuie urmata corect si sub supraveghere medicala si de specialitate. Exclusiv medicul internist sau generalist se poate pronunta referitor la procedeele detox pe care le poate urma fiecare in parte.”

 

Dr. Marc Katz Alexander Cardiologie si Terapie Intensiva Dr. Marc Katz Alexander

Medic primar specializat in cardiologie, medicina interna, terapie intensiva, cardiologie interventionala, cateterism cardiac si ecocardiografie

Partener asociat al  spitalului “Heart Center Schweinfurt”, membru al Societatii Germane de Cardiologie – boli cardiovasculare si  cercetare, al Societatii Germane de Medicina Interna si al Societatii Germane de Terapie Intensiva.

 

In Centrul INFRAFIT se urmeaza disciplina programelor americane, se folosesc licente serioase, metode de terapie si tehnologie de ultima generatie recunoscute, brevetate si omologate mondial. INFRAFIT dispune de o echipa impresionanta de medici si specialisti, si de un circuit bio-tehnologic extrem de performant. Recomand acest loc , atat pentru programele DETOX, control al greutatii si al stressului, cat si pentru metodele de preventie, diagnostic si tratament. Programele propuse de acest centru,  reprezinta o cale rapida si corecta pentru regenerare, pentru cresterea vitalitatii si a imunitatii. In plus, totul se personalizeaza in functie de obiectivele fiecaruia, de starea de sanatate si de recomandarile medicilor”

Calin Caluser MD

Director Divizia  Imagistica pentru sin, Medical Cook County Hospital, Chicago, IL, USA

Detinatorul brevetului de inventive pentru sistemul medical Breast Volume Navigator (aprobat FDA noiembrie 2015)
“Nenumarate studii stiintifice au demonstrat ca, printre factorii de risc in bolile degenerative precum cancerul, un rol extrem de important il joaca acumularea de toxine si mediul .

Ca atare, armele esentiale pentru a preveni boala sau pentru a o invinge sunt reducerea factorilor de risc si bineinteles controlul periodic si diagnosticul corect si timpuriu.
Detoxifierea regulata a organismului este o metoda incontestabila in preventie si  in mentinerea sanatatii.  Terapiile de detoxifiere alaturi de o nutritie corecta curata organismul de toxine, cresc nivelul de energie si intaresc imunitatea ceea ce ofera organismului capacitatea de a se apara impotriva celuleor canceroase sau precanceroase. Aceste tipuri de celule apar frecvent , insa un organism sanatos le distruge intotdeauna.

Metodele folosite in centrul Infrafit sunt dedicate tocmai acestor scopuri, le cunosc si le recomand.“

Bine ai venit la INFRAFIT !

Un UNIVERS dedicate TIE si sanatatii tale !