EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Bine ai venit într-un univers dedicat ție și  sănătății tale!

Scopul nostru este de a va ajuta să trăiți mai mult și mai bine, iar preocuparea constanta o reprezintă rezultatele.

Din 2010 integram continuu  în serviciile noastre, ultimele progrese in Medicina Biologica,  Detox , Controlul greutății si Medicina Energetica.

Echipa medicală include specialiști si consultanți, fiecare venind in sprijinul pacientului cu o experienta medicala vasta atat in practica cat si in cercetare, acumulată în tari si in sisteme medicale care abordeaza si pacientul, nu doar boala si care inteleg si practica actul medical în toata complexitatea lui.

2010

Centrul INFRAFIT a fost fondat in 2010 si, timp de un an, a abordat exclusiv tratarea problemelor metabolice si de nutritie, oferind in acelasi timp programe complexe de control al greutatii.

2011

In 2011, portofoliul de servicii s-a extins considerabil, INFRAFIT devenind  primul  centru de detox din Romania.  In acelasi an, s-a infiintat si un laborator modern de nutritie raw-vegan, alcalinizanta si antioxidanta.

2012

In 2012,  centrul INFRAFIT a inaugurat primul departament de Medicina Biologica din Romania.

2014

In 2014, s-a infiintat departamenul de medicina estetica, INFRAFIT obtinand in exclusivitate in Romania, acreditarea prestigiosului brand international de ingrijire organica Susanne Kaufmann.

2015

In 2015 centrul INFRAFIT a inaugurat aripa destinata cazarii.

2017

In 2017 a fost infiintat departamentul de  Medicina Energetica.

raluca iliescu povestea

“Centrul Infrafit a luat nastere din propriile nevoi de sanatate. Viata mea a fost schimbata radical, in urma unui control de rutina care s-a finalizat cu un diagnostic considerat terifiant in medicina clasica.

Am trecut printr-o perioada de cautari, de regasire, plina de intrebari si raspunsuri, in care am incercat sa-mi descopar si sa-mi invat lectia, in care m-am vindecat si mi-am resetat complet viata: am renuntat la 12 ani de cariera corporatista in industria tutunului, am fondat aceasta clinica, mi-am schimbat prioritatile, am invatat ce inseamna smerenia si am realizat ca fara Dumnezeu sunt si suntem nimic.

In acest itinerariu personal de vindecare si recuperare totala am descoperit  medicina biologica si mai ales faptul ca reprezinta stiinta si arta vindecarii, care nu este doar complementara si alternativa,ci este o forma fundamentala a medicinei clasice.

Medicina biologica poate ajuta pe ORICINE , pentru ca, prin metodele existente se pot  identifica, cauzele reale care au declansat o afectiune iar diagnosticul obtinut ofera acuratete  100% .  Rolul medicinei biologice este de a identifica si trata CAUZELE, in niciun caz de a pune “leucoplast” pe simptom si  ”eticheta” pe boala.

Tot in aceasta perioada am inteles ce poate genera stress-ul in organism, dar si ce inseamna DETOX in adevaratul sau concept si cat de important este pentru sanatatea noastra. Medici renumiti din diverse colturi ale lumii, pe mana carora am avut sansa sa ajung in drumul catre vindecare si recuperare, m-au invatat ca detoxifierea regulata a organismului nu este o moda, ci un sprijin eficace in preventie si in mentinerea sanatatii fizice si emotionale. DETOX ul corect genereaza o crestere semnificativa a  imunitatii, ceea ce ofera organismului capacitatea de a se apara si regenera.

Am avut curajul si determinarea sa-mi concentrez toate resursele si toata energia in a gasi solutia optima prin care sa pot integra toate aceste descoperiri noi, intr-o coerenta holistica si o logica biologica.

Si astfel s-a nascut Centrul Infrafit; din nevoia proprie si din dorinta de a le oferi si altora posibilitatea de diagnostic corect, tratament, vindecare, consiliere, preventie si mentinere a sanatatii si a starii de bine.”

Raluca Iliescu – fondator clinica INFRAFIT