EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Energo-Therapy – Biodream

 

Ce este BIODREAM?

BIODREAM  mai este cunoscut la nivel international si drept “THE JOY MACHINE”. Este cel mai complex sistem, pentru terapie energetica , inventat vreodată.

Aceasta metoda terapeutica revoluționara, combina Fototerapia, Cromoterapia, Muziterapia, Terapia Vibrațională, Hipertemia Sistemică Infraroșu Biosincronizată pe ritmul pulsului cardiac cu meditația regresiva.

BIODREAM este un sistem „body & mind“ care actioneaza in mod pozitiv la nivel psiho-neuro-imuno-endocrin. Este o tehnologie certificata la nivel mondial care se concentreaza pe schimbarea psihosomatica prin terapia luminii, intr-un mod total non-invaziv.
Atat starea emotionala, cat si vitalitatea fizica si mentala, sunt imbunatatite considerabil dupa utilizarea terapiei BIODREAM.

BIODREAM stimuleaza din punct de vedere psihologic si senzorial prin combinarea catorva principii importante:
Hipertimia sistematica (schimbarea starii de spirit) obtinute prin actiunea razelor infrarosii direct sincronizate cu bataile inimii.
Expunerea la o sursa de lumina cu spectru larg.
Expunerea la actiunea unor generatori electrici prin filtre optice care produc frecvente, elimina deficitul produs de lumina artificiala.

 

Servicii AntiStress Biodream

BIODREAM alcalinizeaza terenul biologic

BIODREAM sincronizeaza activitatea emisferelor cerebrale.

BIODREAM imbunatateste performanta atletica.

BIODREAM genereaza ameliorari majore ale conditiilor emotionale la persoanele care sufera de anxietate, stress, insomnie, migrene si depresie minora.

BIODREAM imbunatateste reflexele si nivelul de atentie

BIODREAM imbunateste oxigenarea tesututurilor

BIODREAM  actioneaza asupra celor mai importanti centrii energetici din organism: acupunctura prin lumina

 

Sistemul BIODREAM are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE

  • Epilepsie
  • Schizofrenie
  • Pacemaker cardiac sau cerebral
  • Sarcina
  • Stent la nivel cardiac sau cerebral;

 

Ce este starea emotionala?

Este cel mai eficient instrument terapeutic in controlul si in gestionarea maladiilor, a sanatatii si performantei fizice si a imbatranirii.

Orice fiinta umana are un anumit nivel de ”energie vitala” utilizata pentru a face fata schimbarilor din viata. Energia vitala poate varia de la un individ la altul si poate de asemenea varia la acelasi individ in functie de stilul sau de viata si in special de starea sa emotionala.

Cercetarile medicale si studiile au demonstrat ca factorii de stres pot fi asociati cu repercusiuni negative asupra sanatatii si asupra sistemului imunitar. Pe de alta parte, emotiile pozitive pot contribui semnificativ la efectele benefice asupra sanatatii si asupra sistemului imunitar. Una dintre cele mai eficiente terapii din zilele noastre, in vederea tratarii tulburarilor emotionale, cum ar fi TAS (tulburarea afectiva de sezon), este simpla expunere la lumina soarelui cu spectru larg de 32, 33, 34, 35.

“Este surprinzator ca oamenii NU sunt informati cu privire la efectele negative ale surselor traditionale de lumina artificiala cu spectru 25.Lumina artificiala cu spectru 25 este bogata in anumite frecvente ce cauzeaza deficiente in echilibrul psiho-neuro-imuno-endocrin. Lumina are un efect semnificativ la nivel emotional, psihologic si atitudinal: anumite culori pot stimula, calma, echilibra, motiva sau inspira. In teza lui Goethe asupra culorilor, concept fondat in anul 1920 si dezvoltat inaintea aparitiei luminii artificiale 36, s-a stabilit ipoteza atractiei sau respingerii fata de anumite culori bazate pe caracteristici mentale, de atitudine sau endocrinologice.” –  Dr. Fabio Marchesi – inventatorul tehnologiei Biodream MIACT si a sistemului InfrafitX; Om de stiinta, Inventator, Scriitor, Membru al Academiei de Stiinte din New York, Doctor in aplicatia terapeutica a luminii si autor a numeroase carti traduse in peste 70 de limbi, Inginer (ITS Fribourg, CH) si PhD in Informatica (Universitatea din Milano), Profesor de filosofie hermetica, autorum cartii „LA LUCE CHE CURA” (The Light That Heals)