EnglishFrenchGermanItalianRomanian
tereza munteanu

Tereza Munteanu

Am un stil de viata sanatos si fac sport zilnic. Sunt vegetariana, nu beau si nici nu fumez. In plus, sunt clienta unui spa renumit pentru metodele de detox pe care-l vizitez de cateva ori pe an. Cu toate acestea metabolismul meu s-a blocat la o anumita greutate. Am inceput tratamentul InfrafitX din curiozitate dar […]

Am un stil de viata sanatos si fac sport zilnic. Sunt vegetariana, nu beau si nici nu fumez. In plus, sunt clienta unui spa renumit pentru metodele de detox pe care-l vizitez de cateva ori pe an. Cu toate acestea metabolismul meu s-a blocat la o anumita greutate.

Am inceput tratamentul InfrafitX din curiozitate dar si cu seriozitate in acelasi timp. Primele rezultate au fost disparitia poftei de mancare si o infuzie de energie. Ma trezeam fara ceas si ma simteam ca in concediu. Totusi nu slabeam niciun gram pe cantar ceea ce ma enerva.

La a 18-a sedinta, am realizat ca “miracolul” nu se regaseste neaparat in numarul de kilograme pierdute ci in centimetrii care dispar pur si simplu. Simteam deja diferenta la haine, dar surpriza a fost cand am probat acei blugi “etalon” pe care orice femeie ii are in garderoba si care-mi sunt acum largi. Acest lucru nu s-a mai intamplat de ani.

Aceste tratamente iti “re-aseaza” corpul. Le urmez in continuare, nu pentru a slabi in plus, ci pentru ca mi-e greu sa ma despart de starea generala pe care mi-o creaza.

Tereza Munteanu

Managing Partner Wunderman