EnglishFrenchGermanItalianRomanian
oana Iorga

Oana Iorga testimonial despre Infrafit

Sunt o persoana care s-a bucurat de privilegiul de a nu avea probeme cu kilogramele in plus pana la varsta de 40 de ani fara a face ceva in mod special. Nici sport, nici tratamente corporale, nici restrictii alimentare. Dupa aceasta varsta tot fara sa fac ceva special, an de an, am acumulat 1-2kg si […]

Sunt o persoana care s-a bucurat de privilegiul de a nu avea probeme cu kilogramele in plus pana la varsta de 40 de ani fara a face ceva in mod special. Nici sport, nici tratamente corporale, nici restrictii alimentare. Dupa aceasta varsta tot fara sa fac ceva special, an de an, am acumulat 1-2kg si am reusit sa acumuez in 6 ani un surplus de 10 kg. Acesta a fost momentul in care am hotarat sa fac ceva. Am constat ca eram haotica, nu reuseam sa tin o dieta foarte stricta, nu reuseam sa-mi organizez timpul astfel incat sa pot face si sport.
 Acesta a fost momentul in care am aflat de INTRAFITX . Mi s-au explicat toate beneficiile acestei terapii si cu mare entuziasm m-am programat pentru primele 12 sedinte.
 Speram din tot sufletul ca aceasta sa fie solutia pentru mine.
 Pana acum am facut 14 sedinte iar rezultatele sunt spectaculoase. Am cu 6 cm mai putin in talie si am slabit 7kg. Acestea sunt rezultatele masurabile dar in afara lor ca un cadou minunat am primit relaxare, energie, o atentie deosebita din partea echipei INFRAFITX.

Multumesc intregii echipe, sunteti minunati!

Oana Iorga