EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Ileana badiu

Ileana Badiu

As putea spune ca m-am nascut tinand dieta si facand sport. Suna amuzant dar asta este realitatea si totodata si cauza pentru care organismul meu nu mai reactioneaza la diete precum o facea cu ani in urma. Ca atare, sportul, detoxifierea periodica, yoga si echilibrul alimentar au devenit deja un stil de viata pentru mine. […]

As putea spune ca m-am nascut tinand dieta si facand sport. Suna amuzant dar asta este realitatea si totodata si cauza pentru care organismul meu nu mai reactioneaza la diete precum o facea cu ani in urma. Ca atare, sportul, detoxifierea periodica, yoga si echilibrul alimentar au devenit deja un stil de viata pentru mine.

La InfrafitX n-am ajuns pentru a slabi, ci pentru a cauta un refugiu din stresul cotidian care uneori este coplesitor. Stiam ca pe langa accelerarea metabolismului, aparatul regleaza sistemul nervos ca atare si somnul, apetitul pentru carbohidrati si ca declanseaza si un proces de detox intens. Intr-adevar mi s-a redus dramatic pofta de mancare, adorm usor ceea ce nu s-a intamplat niciodata si sunt plina de energie . Simt realmente cum totul este accelerat in intreg organismul.  Am si slabit desi nu asta era obiectivul.

Ileana Badiu

Managing Partner Wunderman