EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Georgiana Pantu

Georgiana Pantu

Am avut nenumarate tentative de a slabi si am urmat toate dietele posibile. Din pacate, dupa fiecare perioada de infometare imi recastigam greutatea initiala si uneori chiar in plus. Nu ma simteam bine cu mine insami , dar nu puteam renunta la mancare. Era parca un refugiu care imi amplifica starea de discomfort, dar in […]

Am avut nenumarate tentative de a slabi si am urmat toate dietele posibile. Din pacate, dupa fiecare perioada de infometare imi recastigam greutatea initiala si uneori chiar in plus. Nu ma simteam bine cu mine insami , dar nu puteam renunta la mancare. Era parca un refugiu care imi amplifica starea de discomfort, dar in care ma afundam pe zi ce trecea.

Acum 3 luni, o buna prietena mi-a povestit  despre sistemul InfrafitX care in cazul ei a dat rezultate uimitoare si a insistat sa incerc acest program. La inceput mi-am tot anulat si refacut programarile, pana cand Dorina, cea care se ocupa de centru m-a anuntat cu diplomatie, ca nu-mi va putea pastra orele libere la infinit daca eu nu ajung niciodata.

Asa ca am ajuns in Centrul Infrafit. Dupa primele 12 sedinte la InfrafitX, nu mai aveam pofta de mancare si ma simteam fericita fara motiv. Slabisem doar 3 kg ceea ce ma cam demotiva oarecum.

In acel moment a intervenit din nou Dorina, care m-a incurajat sa am rabdare. Ceea ce am si facut. N-am mancat in perioada asta deloc dulciuri si deloc paine, am facut tot ce mi s-a spus.

Iar rezultatele cred ca vorbesc de la sine :).  Am slabit 14 kg , mi-am tonifiat musculatura si mi-am detoxifiat organismul.

Multumesc Dorina si recomand tuturor InfrafitX!

Georgiana Pantu