EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Andreea Gherghe

M-am “despartit” de celulita rapid, placut, usor si relaxant, intr-un ambient de vis, elegant si impecabil pana la ultimul detaliu. Cand pasesti in Centrul Infrafit ai trecut de fapt pragul unei alte dimensiuni, unde totul se reduce la liniste, lumanari parfumate organice, muzica, bun gust, grija si un staff minunat. Programarile sunt organizate intr-asa fel […]

M-am “despartit” de celulita rapid, placut, usor si relaxant, intr-un ambient de vis, elegant si impecabil pana la ultimul detaliu.

Cand pasesti in Centrul Infrafit ai trecut de fapt pragul unei alte dimensiuni, unde totul se reduce la liniste, lumanari parfumate organice, muzica, bun gust, grija si un staff minunat. Programarile sunt organizate intr-asa fel incat sa nu te suprapui cu alti clienti, ca atare esti tu cu tine insati si cu gandurile tale, atat la tratamentul InfrafitX, cat si in sauna si hidromasaj.  Masajul anticelulitic este divin, iar pentru Power Plate ai trainer personal. Baile sunt tixite de cosmetic organice, de la sampon, gel de dus, pana la crème de corp, fata, maini, demachiant si masti de fata pentru sauna. Toate sunt puse la dispozitia clientului in acelasi cost. Acest paradis merita toata admiratia !

Ce sa-ti doresti mai mult ? 🙂

Andreea Gherghe