EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Anca Negut

Anca Negut

Am crezut in acest system de la bun inceput, pentru ca am inteles nu doar tehnologia din spate dar si cum functioneaza organismul in timpul tratamentului. In ceea ce ma priveste, rezultatele au fost multiple. Insomnia a devenit istorie, mananc mai putin pentru ca ma satur mai repede, pielea imi arata cu mult mai bine […]

Am crezut in acest system de la bun inceput, pentru ca am inteles nu doar tehnologia din spate dar si cum functioneaza organismul in timpul tratamentului. In ceea ce ma priveste, rezultatele au fost multiple. Insomnia a devenit istorie, mananc mai putin pentru ca ma satur mai repede, pielea imi arata cu mult mai bine pentru ca s-a detoxifiat profund, iar grasimea topita se transforma categoric in energie si acest lucru se simte la maximum.

Obiectivul meu a fost sa elimin acel surplus inestetic de pe abdomen si sa simt ca-mi “joaca” toti pantalonii. Mi-am atins scopul destul de rapid, intr-un mod placut, relaxant si usor, fara sa renunt la cinele cu prietenii sau la la digestivul de dupa. Cantarul arata cu doar 2 kg in minus ceea ce nu-i relevant, dat fiind faptul ca centimetrii s-au topit pur si simplu.

Anca Negut