EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Ada Prunaru

Ada Prunaru

Mitul referitor la cele cateva kilograme aparute in urma renuntarii la fumat s-a dovedit cat se poate de real in cazul meu. Ca atare, timp de un an, am incercat fara succes, diverse metode contra celor 5 kg in plus care pur si simplu nu doreau sa ma paraseasca. Este adevarat ca nu se puteau […]

Mitul referitor la cele cateva kilograme aparute in urma renuntarii la fumat s-a dovedit cat se poate de real in cazul meu. Ca atare, timp de un an, am incercat fara succes, diverse metode contra celor 5 kg in plus care pur si simplu nu doreau sa ma paraseasca. Este adevarat ca nu se puteau detecta cu ochiul liber, dar la fel de adevarat ca-mi aduceam aminte de existenta lor de fiecare data cand imbracam anumite lucruri.

Asa am ajuns sa incerc si tratamentul InfrafitX. Recunosc ca am fost sceptica la inceput, pentru ca insasi ideea de a slabi chiar si un gram, mancand si band vin rosu, nu parea veridica. Acest mit a fost complet daramat din a sasea sedinta, cand au inceput sa apara primele rezultate. Maseurul ma lauda crezand ca tin vreo dieta minune, iar prietenii ma complimentau. La a 14-a sedinta de tratament m-am oprit, pentru ca deja ma “reimprietenisem” cu rochitele de acum un an. Nu m-au parasit doar acei centimetrii deloc bineveniti, ci si pofta de mancare, iar starea de bine pe care o am nu se compara cu nimic.

Ada Prunaru

Gordian Insurance Services