EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Termeni și condiții

Aceşti termeni şi condiţii guvernează achiziționarea sistemului INFRAFITX prin Reprezentanta INFRAFIT România. Prin emiterea unei cereri de achiziţie sau prin plasarea unei comenzi acceptați şi va asumaţi aceşti termeni şi condiţii.
Când achiziţionaţi un aparat INFRAFITX prin intermediul site-ului nostru, achiziţia se va face de la Lucky General Advertising SRL o companie înregistrată în România cu sediul social în București, Intrarea Mareșal Josef Pilsudski sect 1, cu J40/4937/1994, RO5367360; RO72OTPV130000017760RO02, OTP Bank Dorobanți.
Suntem un distribuitor autorizat de către INFRAFITX INTERNAŢIONAL şi DEA Project SRL și achiziționarea de produse prin intermediul site-ul nostru este destinată persoanele rezidente în România.
Atât site-ul nostru cât şi secţiunea „Termeni şi Condiţii” sunt actualizate în mod regulat.
Termenii și condițiile se pot schimba fără notificare prealabilă.
În cazul în care termenii şi condiţiile sunt traduse într-o altă limbă, versiunea în limba romană va prevală în cazul unui conflict între traducere și versiunea în limba română.

  1. În momentul în care plasaţi comandă aţi împlinit deja vârsta de 18 ani şi sunteţi rezident în România
  2. Sunteți de acord că achiziţiile să nu aibă drept scop exportul sau vânzarea în afară teritoriului României.
  3. Submiterea de către Dvs. a unei cereri de achiziţie constituie acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor. Comanda Dvs se va finalize în funcţie de termenul necesar pentru asamblarea aparatului şi pentru livrarea acestuia. În urma plasării comenzii, va vom trimite o nota scrisă prin care va confirmăm cererea de achiziţie. Contractul de achiziţie se agreaza în momentul în care primiti confirmarea în scris din partea noastră.
  4. În cazul în care doriţi să anulaţi o comandă, va rugăm să ne semnalaţi acest lucru la adresa Raluca.Iliescu@infrafit.ro nu mai târziu de 7 zile lucrătoare de la dată plasării comenzii. În cazul în care depăşiţi acest termen şi produsul a fost deja livrat către România, veţi fi penalizaţi cu întreaga sumă , incluzând taxele de transport .
  5. Cu excepția cazului în care se indică altfel, prețul de achiziție al produselor va fi facturat integral în momentul în care produsul este comandat. Nu acceptăm plăti numerar sau cecuri personale cu excepția cazului în care exista dispoziții specifice de comun acord.
  6. Va rugăm să reţineţi că vom accepta comenzi făcute exclusiv pe acest site sau prin notificare în scris la adresa Reprezentantei Infrafit România.
  7. Aparatele INFRAFITX sunt dotate cu livrare standard, asamblarea şi instalarea lor urmând a fi făcute de către o echipa de specialişti ai DEA Poject SRL. Termenul estimat pentru livrarea produsului către Dvs. este de 30 de zile de la plasarea comenzii. Vom depune toate eforturile să urgentăm onorarea comenzii. În cazul în care nu putem să onorăm comanda sau termenul de livrare suferă modificări, va vom anunţa în scris noile condiţii.
  8. Datorită dimensiunii produselor INFRAFITX, trebuie să ne informaţi cu privire la orice restricție în ceea ce priveşte accesul vehiculelor de livrare şi accesul la proprietate. Va vom contacta la un interval de timp rezonabil înainte de livrare pentru a obține aceste înformaiîi. Livrările se vor face, de obicei, în zilele de luni până vineri între orele 9 și 19:30.

Va invităm să ne adresaţi orice întrebare la adresa raluca.iliescu@infrafit.ro