X-MAGIC

bulina-01 Ce este X-MAGIC

X-Magic este o tehnologie unica si revolutionara, destinata analizei corporale, tratarii celulitei, tratamentului grasimii localizate si masajului dermului.

X-Magic actioneaza prin energii combinate cu actiune specifica impotriva grasimii localizate si atrofiei tesuturilor. Unul dintre avantajele uriase ale utilizarii acestui sistem este timpul scazut de tratament datorita celor patru tehnologii ce functioneaza simultan.

X-Magic actioneaza simultan asupra acelui mix de probleme care ne ingreuneaza pierderea in greutate si remodelarea armonioasa: incetinirea metabolismului celular, celulita, grasime localizata, retentia de apa.

bulina-01 Cum functioneaza X-MAGIC

X-Magic detine un soft care include programe presetate pentru fiecare zona a corpului, inclusiv pentru zona abdominala si pentru depozitele de grasime care se fixeaza aici. Practic, prin intermediul corelarii simultane a mai multor functii – radiofrecventa, ultrasunetele, fotobiostimularea si vaccumul – aparatul reduce imperfectiunile din zonele dorite, in doar cateva sedinte.

X-Magic permite preluarea a 15 parametrii aferenti compozitiei corporale si determina automat tipul de tratament. La sfarsitul tratamentelor acesta permite evaluarea rezultatelor obtinute.

Ultrasunete de inalta frecventa de 3000 khz au o actiune specifica in tratamentul celulitei, fibrozei si pielii tip coaja de portocala.

Ultrasunete de medie frecventa de 920 khz, -undele ultrasonore- sunt indicate pentru efectul de subtiere si reducere a grasimii localizate͘. Acestea au o actiune care stimuleaza lipoliza si functionalitatea tesutului.

Radiofrecventa pentapolara de 500 khz are o actiune in adancime care amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea celulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen si metabolismul grasimilor (lipoliza). Tonifica si compacteaza tesuturile.

Masajul endermologic stimuleaza mecanic tesutul in adancime, ajungand in interiorul celulelor pentru a le reactiva functiile vitale, remodeleaza, dreneaza, contracareaza relaxarea cutanata, celulita si pierderea formei.

Foto-biostimularea  actioneaza asupra oxigenarii celulare, regenerarii si tonifierii, detoxifiaza si dreneaza, remodeleaza tesutul͘

Softul include 36 de programe specifice pentru cele patru grupe speciale: Celulita, Grasime

localizata, Tonfiere, Retentie de apa

bulina-01 Sistemul X-Magic are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE 

  • Epilepsie
  • Pacemaker cardiac
  • Sarcina
  • Infectii ale pielii
  • Stent la nivel cardiac;