EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Tratament facial pentru stralucire Susanne Kaufmann

 

Tratament cu rezultate incredibile ce se pot remarca imediat. Reechilibreaza si reda stralucirea tenului stresat. Special creat pentru tenul greu incercat de stress-ul vietii moderne. Bogat in antioxidanti, plin de minerale si vitamine, acest tratament purificator ajuta la indepartarea toxinelor, regenereaza celulele pielii si reechilibreaza productia de sebum.

Tratamentul este adaptat in functie de ten si include: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, masaj de penetrare a produselor, cocktail de masti, produse organice pentru detoxifiere si alcalinizare a ph-ului pielii,  masaj facial, decolteu, gat, reflexo sau masaj al scalpului

  • Rezultate: epiderma este curatata, hranita, radioasa si echilibrata. Stralucire si efect de intinerire imediate. Tehnicile de masaj microcirculatorii speciale sunt combinate cu produsele organice concentrate pentru a netezi, a sculpta si a reda stralucirea pielii.
  • Sfatul Susanne Kaufmann: recomandat pentru orice varsta si in special pentru tenul stresat si tern. Sunt recomandate 2-3 sesiuni pentru rezultate optime.