EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Tratament de alcalinizare a ph-ului pielii fata & corp, Susanne Kaufmann

 

Tratament holistic de alcalinizare impotriva  radicalilor-liberi si detoxifiere tisulara ce sprijina semnificativ reechilibrarea functiilor pielii. Acest tratament absoarbe excesul de sebum, inchide porii deschisi, daruind tenului un aspect mat si fin.

Tratamentul este adaptat in functie de ten si include: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, cocktail de masti detox si alcalinizante, masaj facial, decolteu, gat, reflexo sau masaj al scalpului. In paralel se urmeaza impachetari detox in zona gambelor si a ficatului.

  • Rezultate: ph-ul este schimbat, epiderma este curatata si hidratata in profunzime. Tenul isi recapata stralucirea si circulatia sanguina este imbunatatita. Tehnicile de masaj microcirculatorii speciale sunt combinate cu produsele organice concentrate pentru a netezi, a sculpta si a reda stralucirea pielii.
  • Sfatul Susanne Kaufmann: recomandat in special persoanelelor care urmeaza un program DETOX  si celor cu ten congestionat si ultra expus stress-ului cotidian. Sunt recomandate 2-3 sesiuni pentru rezultate optime.