EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Tratament Anti-Aging Susanne Kaufmann Signature

 

Acest tratament exceptional anti-rid are rezultate exceptionale. Reduce semnificativ ridurile fine, imbunatateste fermitatea pielii si creste elasticitatea. Tratamentul Anti-aging  Signature este Rolls-Royce-ul marcii Susanne Kaufmann.
Este cel mai puternic, complet si complex tratament anti-aging si rejuvenare din portofoliul prestigiosului brand Susanne Kaufmann.

Se folosesc exclusiv produse organice din linia A (anti-aging) care includ cea mai mare concentratie de compusi activi. Tratamentul Signature presupune o abordare holistica, incluzand o baie detoxifianta a picioarelor, impachetari detox pentru zona ficatului, masaj reflexo pentru talpi, masca si masaj pentru maini, tratament anti-aging facial.

Tratamentul este adaptat in functie de ten si include: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, masaj de penetrare a produselor, cocktail de masti, produse linia A (anti-aging), masaj facial, decolteu, gat, reflexo sau masaj al scalpului

  • Rezultate: Enzimele organice actioneaza asupra straturilor pielii, stimuland si accelerand procesul biologic de exfoliere pana la 70% si hidratarea tenului pana la 35%. Ridurile fine sunt semnificativ reduse, fermitatea pielii si elasticitatea sunt imbunatatite. Epiderma este curatata, ridurile vizibil atenuate, efectul de lifting este imediat, pielea este vizibil mai fina, radioasa si intinerita. Se activeaza productia de colagen si se imbunatateste circulatia sanguina. Tehnicile de masaj microcirculatorii speciale sunt combinate cu produsele organice concentrate pentru a netezi, a sculpta si a reda stralucirea pielii.
  • Sfatul Susanne Kaufmann: tratament recomandat in special pentru pielea neuniforma, patata si cu riduri fine. Se recomanda trei sesiuni pentru rezultate optime.