EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Tratament Anti-Aging barbati – Susanne Kaufmann

 

Tratament facial de intinerire si stralucire, cu rezulate vizibile ce se vad imediat. Se folosesc exclusiv produse organice din linia A (anti-aging) men – care includ cea mai mare concentratie de compusi activi. In combinatie cu microdermabraziunea cu diamante, procedura ATS se bazeaza pe stimularea subcutanata fara durere, care ajuta pielea sa se regenereze rapid si natural. Tehnicile de masaj microcirculatorii speciale sunt combinate cu produsele organice concentrate pentru a netezi, a sculpta si a reda stralucirea pielii. Dupa tratament se aplica un ser concentrat cu vitamine si o masca potrivita fiecarui tip de piele.
Tratamentul este adaptat in functie de ten si include: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, microdermabraziune cu diamante, masaj de penetrare a produselor, cocktail de masti, produse linia A (anti-aging), masaj facial, decolteu, gat, reflexo sau masaj al scalpului.

 

  • Rezultate: pielea este curatata, regenerata, revigorata, mai ferma si hranita. Textura este vizibil mai fina si ridurile fine atenuate. Hidratarea, fermitatea si elasticitatea pielii cresc consiedrabil dupa o singura sesiune. Se activeaza productia de colagen si se imbunatateste circulatia sanguina.
  • Sfatul Susanne Kaufmann: tratament recomandat pentru tenul fara tonus, stresat si imbatranit. nu este recomandata sauna inainte si dupa tratament. Sunt recomandate 4 sesiuni pentru rezultate optime.