EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Ce este Situla Detox

 

Aceasta metoda are la baza principiul detoxifierii ionice si  elimina din sistemul sudoripar acele toxinele/reziduuri,  ce nu pot fi eliminate printr-un alt mod, ci doar prin utilizarea electrolizei si a apei ionizate. Ionii pozitivi si negativi din apa actioneaza ca niste magneti asupra toxinelor din glandele sudoripare,  eliminandu-le prin cele mai mari glande sudoripare din organism, care se gasesc in talpi.

 

Cum actioneaza Situla DETOX

Prin intermediul unui proces numit electroliza, sunt deschise glandele sudoripare, iar toxinele din organism sunt atrase prin efectul de “magnet” pentru a fi eliminate prin talpi, unde sunt localizate cele mai mari glande sudoripare din organism.

Ne vom relaxa picioarele intr-o baie fierbinte iar ionii incarcati pozitiv si negativ ne vor reechilibra liniile energetice din corp. In apa se va folosi sare marina pentru a mari conductivitatea electrica.

Vom remarca schimbari treptate ale culorii apei. Acest fenomen este reactia chimica produsa intre cantitatea de toxine, propriul ph si electroliza.

Dupa o serie de sesiuni succesive (6-7) vom observa ca apa devine din ce in ce mai putin colorata si ramane limpede. Acesta este un semn al detoxifierii.

Tratamentul extrage si mineralele esentiale din organism, ca atare este esential aportul de suplimente inainte si dupa terapia Situla DETOX.

Aceasta terapie imbunatateste intreaga stare de sanatate, intareste functiile ficatului si ale rinichiilor , sistemul imunitar si relaxeaza.

Un tratament dureaza 30 minute si este alegerea perfecta pentru regimul de detoxiere sau pentru incheierea unei zile incarcate.

Servicii Detox SitulaDetox

 

Aplicatii terapeutice

Situla DETOX are multiple aplicatii.

Constipatia; Oboseala; Migrene; Probleme ale rinichilor; Conditii dermatologice; Probleme ale ficatului; Oboseala Cronica; Imunitate scazuta; Expunerea la fumul de tigara; Expunerea la pesticide si poluare ambientala; Expunerea la toxine industriale sau toxicitate a metalelor grele.

 

Sistemul SITULA DETOX are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE

  • Pacemaker cardiac
  • Epilepsie
  • Sarcina
  • Stent la nivel cardiac sau cerebral;
  • Transplant de organe