EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Situla DETOX old

 Ce este Situla DETOX “Baile la picioare prin detoxifiere ionica” sunt cunoscute si sub numele de bai ionice de detoxifiere. Aceasta metoda elimina din organism acele toxinele ce nu pot fi eliminate printr-un alt mod, ci doar prin utilizarea apei ionizate. Ionii pozitivi si negativi din apa actioneaza ca niste magneti asupra toxinele (metalele grele si […]

bulina-01 Ce este Situla DETOX

“Baile la picioare prin detoxifiere ionica” sunt cunoscute si sub numele de bai ionice de detoxifiere. Aceasta metoda elimina din organism acele toxinele ce nu pot fi eliminate printr-un alt mod, ci doar prin utilizarea apei ionizate. Ionii pozitivi si negativi din apa actioneaza ca niste magneti asupra toxinele (metalele grele si patogenii) eliminandu-le prin cele mai mari glande sudoripare din organism, care se gasesc in talpi.

bulina-01 Cum actioneaza Situla DETOX

Prin intermediul unui proces numit electroliza, sunt deschise glandele sudoripare, iar toxinele din organism sunt atrase prin efectul de “magnet” pentru a fi eliminate prin talpi, unde sunt localizate cele mai mari glande sudoripare din organism.

 

Ne vom relaxa picioarele intr-o baie fierbinte iar ionii incarcati pozitiv si negativ ne vor reechilibra liniile energetice din corp. In apa se va folosi sare marina pentru a mari conductivitatea electrica.

foot bath

Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda de reechilibrare naturala a organismului, detoxifiere si auto-vindecare. Vom remarca schimbari treptate ale culorii apei. Acest fenomen este reactia chimica produsa intre cantitatea de toxine, propriul ph si electroliza.

Dupa o serie de sesiuni succesive (6-7) vom observa ca apa devine din ce in ce mai putin colorata si ramane limpede. Acesta este un semn al detoxifierii.

Tratamentul extrage si mineralele esentiale din organism, ca atare este esential aportul de suplimente inainte si dupa terapia Situla DETOX.

Aceasta terapie imbunatateste intreaga stare de sanatate, intareste functiile ficatului si ale rinichiilor , sistemul imunitar si relaxeaza.

Un tratament dureaza 30 minute si este alegerea perfecta pentru regimul de detoxificare sau pentru incheierea unei zile incarcate.

bulina-01 Aplicatii terapeutice

Situla DETOX are multiple aplicatii.

Constipatia; Oboseala; Migrene; Probleme ale rinichilor; Conditii dermatologice; Probleme ale ficatului; Oboseala Cronica; Imunitate scazuta; Expunerea la fumul de tigara; Expunerea la pesticide si poluare ambientala; Expunerea la toxine industriale sau toxicitate a metalelor grele.

bulina-01 Sistemul SITULA DETOX are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE

  • Pacemaker cardiac
  • Epilepsie
  • Sarcina
  • Stent la nivel cardiac sau cerebral;
  • Transplant de organe

bulina-01 Istoric

Detoxifierea in sine provine din traditiile Indiei Orientale si anume din medicina aiurvedica.

Acest sistem de vindecare are ca principiu baile cu apa de mare in scopul de a aduce la suprafata pielii impuritatile din corp. Acest tip de terapie a fost practicat, de asemenea, pe timpul romanilor impreuna cu utilizarea bailor publice. In ambele cazuri, principiul de baza era acela de eliminare a toxinelor.

Detoxifiereea prin baile ionice este fondata pe acelasi principiu ancestral, doar ca rezultatele sunt cu mult mai impressionante si vizibile intr-o perioada scurta de timp.