EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Ce este Juice DETOX?

 

Centrul INFRAFIT dispune de un laborator propriu, specializat in pregatirea acestui tip de nutritie lichida (Juice Detox) specifica programelor DETOX, care poate fi livrat Beneficiarului zilnic, la adresa dorita, exclusiv in Bucuresti, intre orele 09:00-11:00 AM. Programele de nutritie lichida DETOX sunt recomandate intre 5-7 zile, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade in functie de obiectivele Beneficiarului, stareade sanatate si recomandarile medicului.Meniurile DETOX  sunt preparate in ziua expedierii lor. Din acest motiv meniul trebuie comandat cu 48 ore inainte.In cazul in care aveti in plan sa aplicati pentru un astfel de program, va rugam insistent sa cititi cu atentie informatiile de mai jos !Multumim !
Echipa INFRAFIT

 

Nutritie DETOX – JUICE program

Protocolul pe baza de sucuri naturale face parte din orice program DETOX propriu-zis . Aceasta etapa, inaintea careia se urmeaza un protocol de pregatire a organismului (pre-detox) este cea mai importantă si poate dura intre 5-21 zile in functie de obiectivele fiecaruia, de starea sanatatii si de sfatul medicului.

In aceasta etapa de detoxifiere, organismul este supus unor procedee si terapii cu rol de eliminare rapida si eficienta a toxinelor din colon, ficat, rinichi, plamani, piele, sistem limfatic, glande sudoripare, dar si unor procedee de regenerare celulara, de accelerare metabolica si detoxifiere emotionala. In paralel cu aceste terapii de purificare se recomanda doar consumul de sucuri proaspete din legume, pentru ca acestea au rolul de a aduce in organism o “explozie” de minerale, vitamine, antioxidanti si oligoelemente care, in lipsa toxinelor eliminate prin terapii, sunt absorbite 100% si sprijina vindecarea si regenerarea celulara.

In plus, in timpul consumului exclusiv de sucuri, substantele hranitoare sunt trimise direct in intestin, ca atare sistemul digestiv nu mai este nevoit sa digere alimentele. Ca rezultat, intra in repaos iar organismul se concentreaza pe curatarea, oxigenarea si regenerarea celulara.

Atentie insa!!! A consuma doar sucuri, nu inseamna detox.

Ba din contra, in lipsa terapiilor de curatare a organelor interne, mai ales a colonului,  toxinele pot fi recirculate in organism, dat fiind faptul ca, in 48 de ore de la trecerea pe alimentatie lichida,  sistemul digestiv intra in repaos total adica miscarile intestinale sunt aproape insignifiante.
Dat fiind ca majoritatea bolilor pleaca din acumularea in exces a toxinelor in colon, tesut adipos, ficat, rinichi etc. de acolo trebuie sa inceapa si curatarea organismului. Eliminarea acestor toxine NU poate fi facuta doar prin consum de hrana lichida. (sucuri)

La INFRAFIT, cocktailurile din legume si fructe sunt obtinute zilnic prin presare la rece si sunt pastrate in recipiente din sticla, asigurand astfel pastrarea intacta a nutrientilor. Deasemenea contin o combinaţie unică de fibre naturale, care în combinaţie cu apa îşi măresc volumul şi pot absorbi o cantitate de substanţe (toxine, deşeuri) de 40 de ori mai mare decât masa acestora. În amestec cu apa aceste fibre pătrund în tractul gastrointestinal şi îşi măresc volumul, umplând toate spaţiile şi absorbind toate depunerile ca un burete, eliminându-le apoi din organism prin procedeul de hidrocolonoterapie. Ca rezultat, se elimina  minimum 3-5 kg de deşeuri, mucus, toxine, care îţi otrăveau organismul, creând predispoziţii pentru apariţia multiplelor afecţiuni.

Ca parte din program, pentru a se evita un deficit de proteine, se administreaza o alga verde numita ”Spirulina” cu un aport proteic ridicat.

 

Beneficii:

  • Reduce povara sistemului digestiv, permitandu-i organismului sa se auto vindece.
  • Creaza un echilibru acido bazic, hidroelectrolitic si metabolic, prin care creste imunitatea organismului
  • Actioneaza asupra depozitelor de toxine din tesutul adipos si organe, care ulterior pot fi eliminate prin procedee detox adjuvante
  • Ajuta la diminuarea alergiilor si problemelor pielii
  • Stimuleaza bunastarea fizica, mentala si spirituala, dar si memoria.
  • Mareste nivelul de energie.
  • Genereaza pierdere in greutate.
  • Ajuta in cazul depresiei, anxietatii, dependentei de droguri si alcool.
  • Un punct de inceput excelent pentru reevaluarea si schimbarea obiceiurilor alimentare si a stilului de viata.
  • Regenerare celulara

 

Contraindicatii:

Medicul specialist este in masura sa evalueze starea generala de sanatate si sa ofere indicatiile in acest sens.

In caz de sarcina sau alaptare insa, o cura pe baza DOAR de sucuri NU este recomandata. In aceste cazuri, sucurile pot fi incluse in alimentatie alaturi de un regim normal.