Metoda BEV de Diagnosticare Specializata

BEV - in interior

Metoda BEV exclusiv in Centrul Infrafit

bulina-01 Ce este metoda Bio-Electronica Vincent? (BEV)

Termenul de bioelectronica apare in 1925, iar Metoda Bio-Electronica Vincent (BEV) a fost infiintata de catre hidrologul francez Prof. Vincent in anul 1953, care a deschis o noua frontiera in evaluarea clinica si in preventia bolii.

BEV este un instrument pretios de diagnosticare, prevenire, supraveghere si corectie, in toate situatiile in care, din diferite motive se manifesta dezechilibre celulare.

BEV este singura metoda de preventie si supraveghere in diverse patologii, in masura sa stabileasca bioterenul, sa evalueze indicele de risc sau distanta fata de valorile ideale ale starii normale.

Acest lucru se intampla prin masurarea si evaluarea parametrilor si valorilor celor 3 factori electromagnetici : “pH’, “rH2” si “ro” din sange, saliva si urina – adica din propriul ADN.

 

Metoda BEV traseaza indicii de tendinta si in mod firesc, corectia acestor valori perturbate va asigura un echilibru mai bun, o mai buna aparare fata de agresiuni, nu doar in ceea ce priveste sindroamele degenerative dar si pentru patologiile aferente altor terenuri.

Metoda BEV reprezinta un instrument tehnologic performant in ceea ce priveste preventia, supravegherea si corectia unui dezechilibru celular. Detecteaza orice tendinta de imbolnavire, inclusiv riscul de malignitate, infectii bacteriene, poliglobulie, tromboza, deficiente minerale, anemie, diabet, probleme acute ale ficatului, vezicii biliare si pancreasului, micoza, prostate, presiune ridicata a sangelui in alcaloza mezenchima , boli cardiovasculare, osteoporoza, deficienta cognitiva si acidoza

Metoda este utila in diagnosticarea bolilor legate de sistemul imunitar; alergii sau boli auto-imune; boli metabolice; maladii ambientale/toxicologice; boli de inima/circulatorii; boli ale sistemului nervos (CFS, MS); boli cronice si boli cronice/toxice ale organelor digestive; boli degenerative ale sistemului scheletic; infectii virale si bacteriene inflamatorii.

Metoda BEV ne permite sa identificam si sa anticipam potentialul si predispozitia la boli, si astfel sa putem lua masuri de prevenire sau intarziere ale acesteia. Odata constienti de riscul implicat in dezvoltarea oricarei boli, avem posibilitatea (sub supravegherea unui specialist) sa luam masurile necesare si potrivite pentru a evita aceasta situatie.

Tratamentul timpuriu permite prevenirea inainte de aparitia simptomelor si a efectelor secundare. Aplicarea medicinei preventive in mod corect ne ajuta sa traim mai mult si sa avem o calitate superioara a vietii.

Detectarea unui dezechilibru intern are loc la nivel celular, ceea ce permite identificarea si corectarea lui inainte ca o conditie sa devina patologica si sa implice mai multe proceduri medicale.

bulina-01 Cum functioneaza metoda BEV?

Metoda BEV poate prevedea si preveni bolile moderne.

“Terenul este totul, microbul este nimic”. – Claud Bernard .

Un teren bun nu favorizeaza boala. Terenul este cel pe care trebuie sa-l luam in considerare si nu eventualii agresori.
Prin intermediul testului BEV (Bioelectronica lui Vincent) se poate concretiza conceptul de teren biologic , subliniindu-i importanta si valoarea stiintifica.

Pentru aceasta analiza, specialistul va recolta sange, saliva si urina .

Probele de sange, urina si saliva sunt analizate prin intermediul unui sistem tehnologic care stabileste factorul magnetic pH, factorul dielectric “ro” (rezistivitatea)

si factorul electric rH2 (raportul de oxido-reducere) pentru fiecare dintre aceste fluide.

Acesti factori sunt indicatori ai naturii si proceselor tipice biochimiei fiecarui individ, inclusiv al activitatii enzimelor, aminoacizilor sau blocajelor vitale.

Biochimia acestor fluide poate indica daca sangele si terenul biologic ale pacientului sunt fie prea acide, fie prea alcaline, daca activitatea enzimelor din sange, digestia si absorbtia vitaminelor, mineralelor si a substantelor nutritive se desfasoara corespunzator. Poate transmite semnale cu privire la substantele poluante ambientale sau industriale, substante care se pot demonstra extrem de nocive chimiei delicate a corpului.

Valorile de oxido-reducere indica nivelul de oxigenare a organismului. Din cauza efectelor stresului, aerului poluat si a calitatii alimentelor, dar si a sedentarismului, aceste valori sunt in general mult mai mici decat ar trebui sa fie pentru a sustine o stare de sanatate optima a corpului. In cazul in care aceste valori raman mici pe o perioada indelungata de timp, corpul devine mai expus la boala, degenerare si imbatranire prematura.

Organismul nostru a fost proiectat a fi alcalin prin constructie si producator de acizi prin functionare! pH-ul este principalul reper de sanatate 

Tabel valori corespunzatoare persoanelor perfect sanatoase, celor bolnave de cancer si celor in stadiu final
Factorul magnetic pH
sanatate perfecta precancerosi stadiu final
sange 7,3 7,6 7,7
saliva 6,8 7,1 7,3
urina 6,8 5,6 5,2
Factorul electric rH2 (raportul de oxido-reducere)
sanatate perfecta precancerosi stadiu final
sange 22 26 27
saliva 22 26 27
urina 24 19 18
Factorul dielectric “ro” (rezistivitatea)
sanatate perfecta precancerosi stadiu final
sange 210 150 120
saliva 180 300 450
urina 29 135 200 

 

Detaliere termeni:

  1. Factorul magnetic pH indica numeric concentratia de ioni de hidrogen liberi; pH ul conditioneaza toata viata celulara, care poate exista doar in anumite limite ; pH ul este fundamental pentru mentinerea echilibrului organic si reprezinta gradul de alcalinitate si de aciditate.In boli degenerative pH-ul va deveni tot mai alcalin.
  1. Factorul electric rH2 (raportul de oxido-reducere), defineste concentratia ionilor negativi de hidrogen, de care depind numeroase reactii biochimice care permit nasterea si existenta organismelor vii.
  1. Factorul dielectric “ro” (rezistivitatea) reprezinta capacitatea unei anumite substante de a se comporta ca izolant sau de a impiedica trecerea energiei electrice. In boli degenerative, in dezechilibre, factorul dielectric ‘ro” (rezistivitatea) se va deplasa spre valori tot mai mici, adica organismul este incapabil de a mentine energia potentiala.

o   Ce este “oxidarea” ? = este pierderea de atomi de hidrogen sau de electroni sau acceptare de atomi de oxigen, rezultand atomi anormali, definiti “ioni pozitivi”

o   Ce este “reducerea” ? = Este fenomenul opus, adica primirea de atomi de hidrogen sau de electroni , sau pierderea de atomi de oxigen, rezultand atomi anormali, definiti ca “ioni negativi”

o   Ce este “oxidoreducerea” ? = Oxidarea unei molecule, concomitent cu reducerea altora, fat ce determina o trecere de electroni de la prima la cea de a doua, definind capacitatea de schimb dintre componentii organici. In boli degenerative (in dezechilibre) factorul electric rH2 (raportul de oxido-reducere) se av deplasa tot mai mult in zona oxidata.

bulina-01 La ce sa te astepti?

Specialistul te va invita sa te relaxezi in cadrul unei atmosfere placute in timp ce iti va fi monitorizat din punct d evedere clinic mediul intern biochimic al corpului.

In 15 minute rezultatele acestor parametrii vor stabili starea de sanatate a terenului tau biologic.

bulina-01 Metoda BEV in detoxifierea corpului

Corpul uman absoarbe continuu si elibereaza energia radiant, schimband ionii intre ei de la diverse substante, molecule si corpuri compuse. Acestea sunt numite schimbari chimice cauzate de afinitatile tehnice diferite si sunt electrice in natura. Ionii sunt particule cu incarcatura electrica, fie pozitiva, fie negativa, care sunt impartite d moleculele din materie atunci cand are loc disocierea. Ele se afla in miscare rapida si cauta in permanenta sa stabileasca un echilibru.

Lucrarea Profesorului Louis-Claude Vincent a evaluat echilibrul dintre energia vitala si mediul intern si a descoperit o metoda de a masura acesti ioni.

A folosit denumirea de “elctrica a corpului” care masoara blocajele vietii: elementele aminoacizilor, enzimele, ionii si atomii descoperiti in fluidele fizice ale sangelui, urina si saliva. A considerat ca monitorizarea acestor valori ale pH-ului (aciditate sau alcalinitate), potentialul de oxidare-reducere (electron) si rezistivitatea (miscarea moleculara) fluidelor din organism (sange, urina si saliva) furnizeaza informatii unice cu privire la susceptibilitatea unui pacient la boli.

Acest mediu intern este identic unui teren agricol in care un fermier cultiva. Daca pamantul este prea acid sau prea alcalin, are prea mult sau prea putin oxigen sau nitrogen, sau are un dezechilibru de alte substante nutritive, atunci recoltele nu vor creste sau vor deveni salbe si expuse unor microbi sau altor forme de boala.

Doar la Infrafit detoxifierea poate fi masurata corespunzator.