EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Medicina estetica

 Ce este medicina estetica Medicina estetica este o specializare medicala, ce are ca obiect reintinerirea, pierderea in greutate si remodelarea corporala. Medicina estetica cuprinde toate procedurile medicale utilizate in domeniul estetic, cu exceptia interventiilor chirurgicale care necesita anestezie generala si un mediu specific desfasurarii lor. (ex. Implanturi mamare, rinoplastia, liposuctia,liftingul facial, etc care tin de […]

bulina-01 Ce este medicina estetica

Medicina estetica este o specializare medicala, ce are ca obiect reintinerirea, pierderea in greutate si remodelarea corporala.

Medicina estetica cuprinde toate procedurile medicale utilizate in domeniul estetic, cu exceptia interventiilor chirurgicale care necesita anestezie generala si un mediu specific desfasurarii lor. (ex. Implanturi mamare, rinoplastia, liposuctia,liftingul facial, etc care tin de chirurgia estetica)

In ultimul timp, un numar tot mai mare de personae apeleaza la medicina estetica, in dorinta de a redobandi sau de a mentine un aspect placut.

Medicina estetica este disciplina in continua expansiune si perfectionare la nivel global.

bulina-01 Avantajele medicinei estetice

  • Metodele folosite sunt noninvazive
  • Efectele adverse nu exista sau sunt minime
  • Rezultatele ofera un aspect natural
  • Efectele sunt de durata

bulina-01 Cine poate beneficia de tratamente aferente medicinei estetice

  • Persoanele care doresc sa arata mai tinere in mod natural, sa reduca sau sa elimine ridurile, imperfectiuni ale pielii precum petele, vergeturile si cicatricele.
  • Persoanele care doresc sa scape de grasimea localizata, sa reduca sau sa elimine celulita si aspectul de piele in exces datorat unei sarcini sau slabirii bruste si masive.
  • Persoanele care doresc metode noninvazive ce nu implica anestezie generala.

Printre procedurile medicinei estetice nechirurgicale utilizate in prezent se numara: mezoterapia virtuala sau injectabila, tratamentul ridurilor prin diverse metode, tehnica PRP, microdermabraziunea, peeling ul, terapia cu ultrasunete, terapia prin biofrecventa, terapia cu oxigen,controlul greutatii, tratamentul celulitei, terapia cu laser etc.

INFRAFIT ofera tratamente estetice eficiente, noninvazive sau minim invazive, prin care se poate redobandi aspectul tanar si proaspat, se poate preveni imbatranirea prematura sau se poate mentine ceea ce deja exista.