EnglishFrenchGermanItalianRomanian
matrix regeneration therapy

Matrix Regeneration Therapy

bulina-01 The Matrix- Regeneration-Therapy (MRT)

Prof. Dr. Bodo Köhler – doctor in medicina – CE certified medicine product – made in Germany

Creșterea poluării mediului a condus, in timp, la transformarea simptomelor clinice pentru anumite boli. Apar continuu simptome noi , iar cele vechi dispar incetul cu incetul. Nu mai exista boli “ca la carte” si nici vreun “manual” in acest sens. Prin terapia Matrix Regeneration , se foloseste si se aplica un concept complet nou de tratament, care facilitează succesul in tratarea diverselor patologii si chiar a bolilor cronice. Deasemenea terapia MRT ajuta in procesul de pregatire al organismului pentru alte forme de tratament. Terapia MRT imbunatateste considerabil sistemul imunitar, atat de important in buna functionare a organismului.

bulina-01 Detoxifiere si regenerare simultane

Sistemul medical MRT 503 (Matrix Regeneration Therapy) serveste la curatarea intensiva a tesuturilor, la procesul de deacidifiere, la imbunatatirea fluxului limfatic si microcirculatie, la furnizarea de electroni care sustin metabolismul anabolic, la inundarea cu lumina rosie de activare, la contra-pulsatia vaselor capilare si la activarea ritmica a functiei tisulare, pentru a o imbunatati.

Toate functiile organismului au nevoie de un aport fara obstacole de substante nutritive si oxigen, concomitent cu o buna eliminare a elementelor poluante de catre limfa. Bolile si procesele de imbatranire sunt de obicei rezultatul suprasarcinilor asupra tesutului. Alimentarea de baza nu mai este asigurata, astfel ca regenerararea nu se mai produce. Rezultatele sunt bolile cronice degenerative.

Terapia MRT contracareaza aceste aspecte prin aprovizionarea organismului cu oxigen si prin regenerarea lui. Suprasolicitarea tesuturilor este eliminata, iar suferintele cronice, procesele degenerative, bolile și procesele de îmbătrânire sunt ameliorate considerabil pana la a fi total stopate. Cu MATRIX REGENERATION THERAPY, Prof. Dr. Bodo Koehler a reușit un pas decisiv în viitorul medicinei datorita integrarii celor mai recente descoperiri științifice.

bulina-01 Cum functioneaza

Fiecare boala cronica se caracterizeaza printr-o lipsa masiva de electroni in tesuturi, unde radicalii nu pot fi neutralizati si acizii nu mai pot fi descompusi. In acelasi timp, se inregistreaza o deficienta energetica ce conduce la tulburari ale functiei membranei, ale schimburilor inter celulare si ale metabolismului celular, consecintele fiind imposibilitatea celulelor de a mai atinge potentialul de incarcare completa.

Prin depozitarea produselor intermediare ale metabolismului si ale substantelor toxice, inclusiv metalele grele, microcirculatia si fluxul limfatic sunt afectate pe o perioada indelungata. Deoarece matricea are rol de mama adoptiva pentru celule, aceste rezerve si reziduuri sunt responsabile pentru protectie si, in consecinta, pentru pierderea functiilor datorate simptomelor bolilor.

Scopul fiecarui tratament este de a re-produce unitatea tesutului conjunctiv, așa numitul “sistem de reglementare de baza” (in conformitate cu prof. Alfred Pischinger), care poate fi distrus de o seama de conditii, de la incarcatura toxica pana la focarele de inflamatie cronica.

Acest scop este atins prin compensarea deficitelor, inlaturarea contaminarilor si activarea functiilor de regenerare prin intermediul informatiilor specifice.

 • Vacuum prin puls sincronizat pentru a ajuta patul capilar si imbunatatirea microcirculatiei;
 • Masaj ritmic prin suctiune pentru sustinerea fluxului limfatic; • Inundarea cu lumina rosie in campul de rezonanta al citoplasmei, al miezului acesteia si al mitocondriilor, cu scopul de a creste nivelul energetic;
 • Curent continuu dublu modulat ca transportator de electroni in spectrul de absorbtie al membranelor;
 • Camp magnetic pulsatoriu pentru stimularea ionizarii energiei care este necesara pentru transportul in tesuturi;
 • Procesarea semnalului dispozitivului prin transformarea oscilatiilor patologice in oscilatii fiziologice;
 • Transmiterea de informatii suplimentare pentru detoxifierea metabolismului, in special pentru faza II;
 • Biofeedback al campurilor perturbate prin intermediul zonei de control a creierului.

Aplicarea terapiei MRT creeaza conditii vitale pentru a ajuta organismul sa elimine tensiunile, sa creasca potentialul de vindecare si sa inceapa procesul de regenerare.

bulina-01 In ce afectiuni poate fi folosita metoda MRT

Metoda poate fi utilizata, in general, pentru sustinerea potentialului de vindecare a tuturor afectiunilor, acute sau cronice, cum ar fi conditia psihosomatica, dureri, inflamatii cronice, procese degenerative, boli cornice, intoxicatie cronica, metale grele, contaminare virala, deficienta imunitara, depresie, probleme ale pielii, afectiuni cardiace (cardiastenia), suprasolicitare, toate in combinatie cu toate tipurile de terapie.

Terapia MRT creaza conditiile favorabile vindecarii. Acesta ar putea fi primul pas. Instrumentul poate fi utilizat ca atare sau inaintea aplicarii oricaror metode de tratament, indiferent care sunt acestea. Eficacitatea unor astfel de metode suplimentare va fi imbunatatita sau va fi chiar superioara.

bulina-01 Beneficii simultane

Aplicarea terapiei Matrix de regenerare celulara si tisulara genereaza beneficii simultane:

 • Ștergerea modelelor de frecventa patologice
 • Eliminarea incarcaturii de toxine si deseuri
 • Inversarea polaritatii tesutului de la negativ catre pozitiv, unde este cazul
 • Schimbarea metabolismului de la aciditate sau infectie catre glicoliza

Source: Dr. Petra Wiechel and the Team Paracelsus Klinik Lustmühle AG

Paracelsus Klinik Lustmühle AG • Kompetenzzentrum für Biologisch-Integrative Medizin und Zahnheilkunde • Postfach 162 • CH-9053 Teufen • Telefon +41 71 335 71 71 • info@paracelsus.ch • www.paracelsus.ch

MRT 503 according to Bodo Koehler, MD – CurSiMag® & KlinSiMag® – the basis supply with the most important minerals – Distribution: Company SoluMed, Helga Koehler, Brombergstraße 33, D-79102 Freiburg