EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Masaj facial cu vitamina C si acid hialuronic – Susanne Kaufmann

 

Masaj facial microcirculatoriu, combinat cu produse organice concentrate. Tratament  pentru intinerire si stralucire, cu rezulate vizibile ce se vad imediat. Se folosesc exclusiv produse organice din linia A (anti-aging) care includ cea mai mare concentratie de compusi activi. In combinatie cu microdermabraziunea cu diamante, procedura ATS se bazeaza pe stimularea subcutanata fara durere, care ajuta pielea sa se regenereze rapid si natural. Dupa tratament se aplica un ser concentrat cu vitamine si o masca potrivita fiecarui tip de piele.

Tratamentul este adaptat in functie de ten si include: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, microdermabraziune cu diamante, masaj de penetrare a produselor, cocktail de masti, produse linia A (anti-aging), masaj facial, decolteu, gat, reflexo sau masaj al scalpului

  • Rezultate: curatare, hidratare profunda,  intinerire si stralucire instante. Pielea devine neteda si ridurile fine sunt atenuate. Textura este vizibil mai fina si ridurile fine atenuate.
  • Sfatul Susanne Kaufmann: tratament recomandat pentru tenul fara tonus, stresat si imbatranit. nu este recomandata sauna inainte si dupa tratament. Sunt recomandate 4 sesiuni pentru rezultate optime.