EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Masaj de Decontractare

 Ce este masajul de decontractare? Acest tip de masaj este o tehnica excelenta de rezolvare a problemelor musculare si este potrivit persoanelor cu contracturi si discomfort lombar. Aceasta tehnica elibereaza tensiunea si spasmele musculare, indeparteaza contractura musculara, recupereaza echilibrul corpului, reduce tensiunea sangelui si mareste cantitatea de oxigen destinata muschilor.  Cum functioneaza masajul de decontractare? […]

bulina-01 Ce este masajul de decontractare?

Acest tip de masaj este o tehnica excelenta de rezolvare a problemelor musculare si este potrivit persoanelor cu contracturi si discomfort lombar.

Aceasta tehnica elibereaza tensiunea si spasmele musculare, indeparteaza contractura musculara, recupereaza echilibrul corpului, reduce tensiunea sangelui si mareste cantitatea de oxigen destinata muschilor.

bulina-01 Cum functioneaza masajul de decontractare?

Masajul de decontractare este exercitat asupra unor zone specifice care au acumulat tensiune musculara in exces. Stresul, postura neadecvata sau activitatea fizica intensa pot cauza contracturi ale muschilor iar cel mai bun mod de a le trata este un masaj de decontractare efectuat de expertii centrului Infrafit.

Masajul de decontractare consta in masarea locala a zonelor dureroase si a muschilor contractati, pentru generarea relaxarii, pentru eliminarea spasmelor musculare si pentru cresterea cantitatii de oxigen destinat muschilor.
In timpul acestui masaj terapeutul se concentreaza pe starea de bine atat fizica cat si emotionala, ajutand Beneficiarul sa atinga un nivel inalt de relaxare ce are beneficii pe termen lung.

In mod normal terapeutul se concentreaza pe zona spatelui, aparent cea mai afectata zona de acest tip de probleme din cauza posturii gresite si a stresului emotional si psihic.
Masajul de decontractare este una dintre terapiile cele mai populare.