EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Ce este Hidromasajul DETOX

 

Hidromasajul se poate face zilnic circa 10-15 minute. Aceasta terapie genereaza drenaj limfatic, eliminare de toxine, reduce nivelul de zahar din sange si se pot arde 200 – 300 calorii / sesiune. Poate reprezenta un punct de sprijin in programele detox si pierdere in greutate, dar si pentru diabetici sau doar relaxare.

 

bulina-01 Cum actioneaza procedura Hidromasaj DETOX

Milioane de bule puternice sunt produse in fiecare minut. Acestea stimuleaza si maseaza prin presiune   intreg organismul, cresc circulatia sangelui si genereaza drenaj limfatic.

Terapia produce un efect profund de relaxare, stimuleaza circulatia, stimuleaza oxigenarea organismului, reduce stress-ul si durerea, curata pielea in profunzime, si indeparteaza rapid oboseala.

 

bulina-01 Beneficiile hidromasajului

Detoxifiere

Lipsa oxigenului la nivel intern creaza toxicitate. Oxigenarea organismului, a tesuturilor si celulelor, creste imunitatea organismului, intareste starea de sanatate, creste bariera de aparare impotriva virusurilor si bacteriilor, ajuta la eliminarea deseurilor si a toxinelor. Deoarece pielea este cel mai mare organ al corpului, are capacitatea de a elimina o cantitate semnificativa de reziduuri metabolice periferice, ajutand corpul in procesul de detoxifiere.

Reduce stress-ul si durerea

Tulburarile legate de oboseala mentala si stres sunt foarte frecvente in zilele noastre din cauza stilului de viata haotic. Hidromasajul poate fi benefic unor astfel de conditii. Din motive fiziologice dar si psihologice aceasta terapie este extrem de utila celor care sufera de insomnie, anxietate si stress si este utilizata de asemenea ca o metoda de eliberare a durerii pentru o serie de conditii. Hidromasajul poate fi util persoanelor cu artrite, dureri cronice, lupus, tendinita, rani si o serie de alte probleme legate de durere. Caldura apei in combinatie cu presiunea masajului determina cresterea circulatiei in intregul corp; ceea ce inseamna a stimula abilitatea naturala a corpului de a gestiona durerea. In plus ajuta la eliberarea toxinelor acumulate in muschi si a endorfinelor naturale responsabile cu relaxarea corpului. Hidroterapia cu apa calda si comfortul de a sta cufundat in apa lucreaza impreuna pentru a elibera tensiunea din corp, detensioneaza muschii si imbunatatesc circulatia sangelui.

Gestionarea greutatii

15 minute de hidromasaj ajuta la arderea a 200 pana la 300 calorii si echivaleaza cu 3 km de jogging;. Deoarece sistemul de hidromasaj are efectul unui exercitiu in timp ce corpul este cufundat in apa (buna dispozitie, mai putina gravitate, presiune hidrostatica, densitate si bule), el actioneaza in vederea tonifierii corpului, subtiindu-l si modelandu-l.

Ingrijirea si curatarea pielii

Bulele creaza microvibratii care pot misca si elimina reziduurile din 150, 000 pori ai pielii, astfel incat te poti simti  realmente curat si pielea, la randul ei, poate respira mai bine. Structura pielii este imbunatatita iar utilizarea uleiurilor esentiale contribuie la rezultate optime de absorbtie

 

bulina-01 Hidromasajul DETOX are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE:

  • epilepsie;
  • prezenta cateterelor tunnel IV;
  • disfunctii respiratorii;
  • hemoragii;
  • probleme cardiace;
  • infectii ale pielii;
  • febra;
  • stare de voma;
  • rani deschise;
  • eczema atopica