EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Evaluarea biofizică

 

Este cea mai complexă și completă metoda de evaluare a terenului biologic, existenta la ora actuala in Romania.

Evaluarea biofizica  identifica toate microorganisme patogene din terenul biologic personal (paraziți, bacterii, nanobacterii, virusuri, onco virusuri, onco proteine, ciuperci, micotoxine, mucegaiuri), sistemul realizand dovezi scriptice de prezenta a acestora in organism

Evaluarea biofizică inițială se desfășoară pe o durată de aproximativ 2 ore, timp in care medicul  identifica potentialele prezente patogene din terenul biologic si deasemenea evalueaza situatia generala a organismului. Astfel se afla informații despre infecții și disfuncții, stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, posibile deficite, reacții la vaccinuri, stări imunologice și multe altele. Se mai pot obține și date care permit evaluarea severității afecțiunii și indica gradul său de cronicizare și multe altele.

Ulterior evaluarii biofizice , medicul stabileste un protocol de terapie personalizat.

Metoda evaluarii  implica  un sistem medical pe baza de bio feedback frecvential,  brevetat in Romania, Israel si Mexic, (BREVET inregistrat la OSIM ROMANIA cu nr. 121800/2008 si in ISRAEL cu nr. 182017/2010, avand in vedere prevederile DIRECTIVEI 93/42/EEC). Omologarea si certificarea internationale fiind facute de catre BUREAU VERITAS, cu Certificat CE Clasa aIIa.

Domeniul de frecvente ales in proiectarea si utilizarea sistemului medical include frecvente cu posibile valori  de milioane de hertzi (Hz), frecvente esentiale in identificarea microorganismului/microorganismelor patogene, procentul de identificare incluzand peste 87% dintre microorganismele patogene cunoscute in lume.