EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Ce este consilierea in colonhidroterapie?

 

Fie ca doresti sa-ti detoxifici organismul sau sa ai un abdomen plat, terapia de curatare a colonului va face diferenta intre esec si succes.

Specialistii INFRAFIT in hidrocolonoterapie iti vor explica TOTUL si te vor evalua medical inainte de a incepe un program de curatare a colonului.

Curatarea colonului, este extreme de importanta pentru sanatatea organismului.
Daca ideea de curatare a colonului pare greu de digerat, ar trebui sa ne gandim la urmatorul lucru:  intestinul este sistemul de evacuare al corpului. De cate ori il curatam?

 

Ce este colonhidroterapia?

Colon hidroterapia este o metoda usoara, sigura si eficienta de curatare a colonului (intestinul gros) prin care se elimina deseurile, toxinele, mucusul  si gazele. Colonul este curatat, hidratat si antrenat sa evacueze in mod eficient. Odata ce ai terminat aceasta procedura, te vei simti mai curat, mai usor si revitalizat.

Un mod de viata sanatos, incepe cu un colon sanatos si curat, petru ca sistemul de canalizare al organismului este colonul, si trebuie curatat din cand in cand. Curatarea colonului este o modalitate de indepartare a placii mucoide si a toxinelor si de recastigare a vitalitatii. Din totalul factorilor favorizanti ai imbolnavirii, 90% ii reprezinta un colon murdar. In pliurile colonului se aduna deseuri, sub forma de mucus intarit precum o tencuiala, alcatuind asa numita placa mucoida care “zace” acolo ani. Fiind extrem de acide, reziduurile penetreaza peretele colonic iar toxinele se resorb in sange, limfa, umori, spatii interstitiale. Practic, functia intestinului gros este rasturnata; deseurile nu se mai elimina in totalitate, ci infesteaza sangele si degradeaza functiile interne. De a lungul anilor in intestine se depoziteaza materie partial digerata,reziduuri metabolice, resturi de medicamente si alte chimicale toxice ingerate odata cu alimentele, prin piele sau prin respiratie, de la cosmetice si produse de curatenie (detergenti, sampoane, vopsele de par, deodorante etc. Toate acestea ne indeparteaza de sanatate incet si sigur
Un intestin toxic si acid va incuraja dezvoltarea fermentilor si incubatia parazitilor.Un intestin curat va incuraja, in schimb, colonizarea unor bacterii “prietenoase” si a unei flore intestinale necesare unei bune digestii.

  • Foto 1. Astfel arată un intestin normal al unei persoane de 35-40 de ani, dacă nu a fost curăţat niciodată. (Aceasta este o fotografie reala, realizată prin colonoscopie.)
  • Foto 2: Astfel arată un intestin normal al unei persoane de 35-40 de ani, dupa un program DETOX complex in clinica Infrafit. (Aceasta este o fotografie reala, realizată prin colonoscopie.)

 

Beneficiile colon hidroterapiei:

Colonul tau incepe sa functioneze din nou in armonie cu natura sa. In acest sens o terapie a colonului inseamna un tratament de intinerire.

Colon hidroterapia ajuta la detoxifierea intregului sistem. Ajuta de asemenea la regenerarea corpului si previne boala.
Ajuta la tratarea bolilor cronice precum astmul, diabetul, tulburari digestive, migrene, constipatie, obezitate, acnee si probleme dermatologice, alergii sau iritabilitate, respiratie urat mirositoare, sistem imunitar deficitar, probleme legate de greutate.

Ajuta la eliberarea stresului mental si a starii de oboseala prin reglarea sistemului de canalizare.