Bioelectrografia GDV

bulina-01 Ce este sistemul GDV

Sistemul GDV este o tehnologie electrofotonica sofisticata, care evalueaza starea actuala a organismului si monitorizeaza potentiale modificari ale acesteia.

Bioelectrografia GDV este o metoda de analiza a parametrilor interni obtinuti prin descarcarea de “biofotoni”. Biofotonii sunt eliberati din partea superioara a amprentelor digitale, zona ce are conexiune directa cu organele si sistemele interne. Acesti parametri reprezinta informatii stiintifice nepretuite, deoarece identifica starea exacta de functionarea a organismului.

Evaluarea GDV este non-invaziva, lipsita de durere si imediata, identificand posibile afectiuni inaintea aparitiei simptomelor de baza, ceea ce ofera moduri de actiune.

Prin evaluarea GDV se descopera potentiale dezechilibre energetice, psihoemotionale, biologice/ fizice , adica zone care necesita explorare medicala, dar si nivelul de stress si gradul de vitalitate.

GDV reprezinta deasemenea, o metoda rapida de monitorizare a starii functionale a organismului in timpul unei terapii, al unui unui tratament medicamentos sau in perioada reabilitarii. Astfel se pot preveni potentialele efecte secundare ale unor tratamente, prin evaluarea obiectiva a efectelor acestora. De ce “evaluare obiectiva “ ? Pentru ca stimulii sunt transmisi de catre propriul organism prin descarcarea de biofotoni proprii care , la randul lor , sunt tradusi scriptic de catre soft-ul sistemului.

Acest sistem este considerat un standard extrem de valoros la nivel mondial pentru studiile care evalueaza efectele stimulilor (cum ar fi produse sau modalitati de abordare) asupra subiectilor. De exemplu, daca un cercetator incearca sa studieze efectele unui supliment alimentar asupra nivelului de energie al unui subiect, GDV poate fi utilizat ca etalon energetic pentru a-l ajuta pe cercetator in interpretarea datelor.

Evaluarea GDV permite identificarea, chiar zilnica, a modificarilor interne provenite in urma diferitelor situatii si stimuli.

In fiecare caz, scanarea GDV ofera un spectru larg de informatii si recomandari.

Tehnica GDV este aprobata de Ministerul rus al sanatatii ca o tehnologie medicala confirmata ai aprobata in intreaga Europa. 

bulina-01 Ce masoara metoda GDV in termeni fiziologici?

Activitatea tuturor organelor si sistemelor interne este reglata de catre sistemul nervos central (CNS) si de sistemul nervos autonom (ANS). Fiecare organ si fiecare sistem isi interpreteaza rolul, dar toate se supun aceluiasi ritm, al controlului autonom unic.

Sistemul nervos autonom este indicatorul principal al reactiei organismului la stimuli externi si interni – de la schimbari ale vremii, chimicale din mancare si eficienta absorbtiei oxigenului pana la emotii si temeri. Toate acestea sunt procesate de sistemul nervos simpatic si parasimpatic si sunt reflectate de parametrii epiteliali. Rezistenta electrica a pielii se modifica; capilarele se modifica si are loc o emisie de molecule organice prin pori; natura transferului de electroni in tesuturile conjunctive se modifica, deasemenea. Toate aceste procese influenteaza emisia de electroni din piele si o avalansa de electroni, care este reflectata in parametrii testului GDV.

Atata timp cat sistemele si organele lucreaza in armonie, urmand acelasi program, corpul este la nivelul optim de functionare. Controlul si directia sunt asigurate de doua mecanisme fundamentale:

  • Controlul autonom al sistemului nervos (ANS), care include reglarea activitatii neuroumorale;
  • Controlul electronilor prin intermediul formelor active de oxigen din sange.

Cand se pierde sincronizarea, organele si sistemele inceteaza sa mai lucreze in armonie si apar anomalii functionale. In primele faze, aceste anomalii se prezinta ca o stare deficitara de sanatate, somn si digestie dereglate, transpiratie anormala, etc. O stare continua de disfunctionalitate conduce la anomalii la nivelul organelor, desi zona de anomalie depinde de tipul de solicitare si predispozitie genetica.

bulina-01 La ce ne asteptam

Procesul de scanare este rapid, simplu si non-invazi. Se obtine un raspuns in timp real asupra factorilor – pozitivi sau negativi – care afecteaza nivelul energetic, psiho-emotional sau biologic.

Citirea neinvaziva a amprentei digitale si analiza acesteia ofera un nivel profund si clar al campurilor energetice, psiho-emotionale si fizice. Emisiile captate sunt procesate cu ajutorul unui soft complet, patentat, si sunt afisate ca nivele de energie la nivelul organelor, al campurilor energetice ale intregului organism si in aliniamentul chakrelor. In continuare, specialisti din domeniul sanatatii pot evalua care dintre sistemele organismului sunt incarcate de probleme legate de stres sau daca exista o patologie fizica. Acesti specialisti pot trata problema si pot cere subiectului sa repete analiza la o data ulterioara, pentru a valida eficacitatea planurilor de tratament.

GDV foloseste curent electric slab, aplicat pe varfurile degetelor pentru mai putin de o milisecunda. Raspunsul organismului la acest stimul este formarea de “nori de electroni” variati, compusi din fotoni de energie luminoasa. Stralucirea “electronica” a acestei descarcari (invizibila pentru occhiul uman) este captata de un sistem optic CCD cu camera foto, apoi este tradusa intr-un fisier digital.

bulina-01 Contraindicatii pentru folosirea tehnicii GDV

  • infarct miocardic acut
  • pacemaker

bulina-01 GDV si performanta sportiva

GDV a fost proiectat si folosit initial pentru evaluarea nivelului de performanta a membrilor echipei de atletism a Rusiei [Bundzen et al., 2003, 2005]. Ministerul Sportului din Rusia a decretat ca in practica de testare a atletilor este necesar sa fie integrat sistemul GDV. Astazi, echipele sportive din intreaga lume folosesc tehnologia GDV pentru evaluarea si imbunatatirea performatelor atletilor.

Programele de sport si calificare GDV au facut posibil:

  • Sa se determine in mod dinamic potentialul psiho-fiziologic al unui atlet, astfel incat sa se poata controla in mod efectiv nivelul rezervelor functionale si calitatea starii de sanatate din timpul antrenamentelor.
  • Sa asigure in mod rapid diagnosticarea rezistentei la stres si calitatea mobilizarii energiei mentale si psihologice cu scopul de a prezice succesul performantei atletice si a altor activitati care pun individul intr-o situatie de stres accentuat.
  • Sa efectueze o evaluare diferentiala a potentialului psihologic si fizic al grupului de atleti studiat cu scopul de a-i selectiona si antrena, pentru a efectua corectii in timp util in activitatea de antrenament

bulina-01 Despre Prof. Dr Korotkov

Sistemul GDV a fost inventat de catre Prof. Dr Korotkov

Acesta detine 17 patente pentru inventii in biofizica. Profesorul Korotkov a avut o lunga cariera in cercetare, de peste 30 de ani, combinand metoda stiintifica riguroasa cu o curiozitate nemasurata in ceea ce priveste spiritul si sufletul. Este, de asemenea, un savant in filosofie si un alpinist cu 25 de ani de experienta. A tinut prelegeri, seminarii si sesiuni de pregatire in 43 de tari, a prezentat lucrari si a organizat ateliere la mai mult de 400 de conferinte nationale si international.

Este autorul a 9 carti traduse in engleza, franceza, germana, italiana si spaniola (Lumina de dupa viata: experimente si idei cu privire la schimbarile de dupa moarte dupa imaginile lui Kirlian, SUA 1998. Aura si constiinta – Noua etapa a intelegerii stiintifice, Ministerul rus al culturii, 1998. Campurile energetice umane: Studiul cu ajutorul bioelectrografiei GDV, SUA 2002. Spiral Traverse, (SUA), 2006. Masurarea campurilor energetice: metoda sofisticata. Seria de biolelectrografii GDV, SUA 2004.)

La al cincilea congres al Uniunii internationale de medicina si bioelectrografie aplicata (IUMAB) din Curitiba, Brazilia, in 2001, dr. Korotkov a fost ales presedinte al IUMAB de catre cei mai importanti cercetatori. A fost reales presedinte in anii 2005 si 2010. Este membru al Consiliului stiintific federal universitar pe teme de tehnologii medicale noi, membru al Consiliului stiintific al societatii europene pentru medicina de predictie (Franta) si membru al consiliului editorial al “Revistei de medicina alternativa si complementara” (SUA).