EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Biodream

BIODREAM

bulina-01 Ce este BIODREAM?

BIODREAM este un sistem „body & mind“ care actioneaza in mod pozitiv la nivel psiho-neuro-imuno-endocrin. Este o tehnologie certificata la nivel mondial care se concentreaza pe schimbarea psihosomatica prin terapia luminii, intr-un mod total non-invaziv.
Atat starea emotionala, cat si vitalitatea fizica si mentala, sunt imbunatatite dupa utilizarea terapiei BIODREAM.

BIODREAM stimuleaza din punct de vedere psihologic si senzorial prin combinarea catorva principii importante:
Hipertimia sistematica (schimbarea starii de spirit) obtinute prin actiunea razelor infrarosii direct sincronizate cu bataile inimii.
Expunerea la o sursa de lumina cu spectru larg.
Expunerea la actiunea unor generatori electrici prin filtre optice care produc frecvente, elimina deficitul produs de lumina artificiala.

bulina-01 BIODREAM alcalinizeaza terenul biologic

bulina-01 BIODREAM sincronizeaza activitatea emisferelor cerebrale.

bulina-01 BIODREAM imbunatateste performanta atletica.

bulina-01 BIODREAM genereaza ameliorari majore ale conditiilor emotionale la persoanele care sufera de anxietate, stress, insomnie, migrene si depresie minora.

bulina-01 BIODREAM imbunatateste reflexele si nivelul de atentie

bulina-01 BIODREAM imbunateste oxigenarea tesututurilor

bulina-01 BIODREAM genereaza eliminarea retentiei de apa

bulina-01 Sistemul BIODREAM are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE 

  • Epilepsie
  • Pacemaker cardiac
  • Sarcina
  • Infectii ale pielii
  • Stent la nivel cardiac sau cerebral;

bulina-01 Ce este starea emotionala?

Este cel mai eficient instrument terapeutic in controlul si in gestionarea maladiilor, a sanatatii si performantei fizice si a imbatranirii.

Orice fiinta umana are un anumit nivel de ”energie vitala” utilizata pentru a face fata schimbarilor din viata. Energia vitala poate varia de la un individ la altul si poate de asemenea varia la acelasi individ in functie de stilul sau de viata si in special de starea sa emotionala.

Cercetarile medicale si studiile au demonstrat ca factorii de stres pot fi asociati cu repercusiuni negative asupra sanatatii si asupra sistemului imunitar. Pe de alta parte, emotiile pozitive pot contribui semnificativ la efectele benefice asupra sanatatii si asupra sistemului imunitar. Una dintre cele mai eficiente terapii din zilele noastre, in vederea tratarii tulburarilor emotionale, cum ar fi TAS (tulburarea afectiva de sezon), este simpla expunere la lumina soarelui cu spectru larg de 32, 33, 34, 35.

“Este surprinzator ca oamenii nu sunt informati cu privire la efectele negative ale surselor traditionale de lumina artificiala cu spectru 25.

Lumina artificiala cu spectru 25 este bogata in anumite frecvente ce cauzeaza deficiente in echilibrul psiho-neuro-imuno-endocrin. Lumina are un efect semnificativ la nivel emotional, psihologic si atitudinal: anumite culori pot stimula, calma, echilibra, motiva sau inspira. In teza lui Goethe asupra culorilor, concept fondat in anul 1920 si dezvoltat inaintea aparitiei luminii artificiale 36, s-a stabilit ipoteza atractiei sau respingerii fata de anumite culori bazate pe caracteristici mentale, de atitudine sau endocrinologice.” Fabio Marchesi – inventatorul tehnologiei Biodream MIACT si a sistemului InfrafitX; Om de stiinta, Inventator, Scriitor, Membru al Academiei de Stiinte din New York, Doctor in aplicatia terapeutica a luminii si autor a numeroase carti traduse in peste 70 de limbi, Inginer (ITS Fribourg, CH) si PhD in Informatica (Universitatea din Milano), Profesor de filosofie hermetica.

bulina-01 Cauzele retentiei hidrice si a cresterii indicelui de grasime corporala

Toxinele

Transpiratia este un instrument extrem de important pe care corpul il foloseste nu doar pentru reglarea termica, ci si pentru a indeparta toxinele. Din acest motiv toxinele pe care corpul nu reuseste sa le elimine, se depoziteaza in grasimea subcutanata. In cazul in care cantitatea de toxine este mai mare decat capacitatea corpului de a le elimina, atunci grasimea corporala creste pentru a face loc si a depozita intreaga cantitate de toxine. O stare de intoxicatie duce fie la o crestere a retentiei hidrice (deoarece apa este retinuta pentru a atenua toxinele din grasimea subcutanata), fie la o crestere a grasimii corporale. Astfel corpul devine un “punct de descarcare in caz de urgenta” unde sunt trimise toate toxinele din cauza unei supraincarcari sau a unui sistem de curatare interna ineficient.

Dr. John H. Tilden explica in studiul sau “Toxemia explica” faptul ca orice patologie nu este altceva decat efectul unei stari de intoxicatie. El explica in acelasi timp cum reducerea intoxicatiei poate aduce beneficii starii de sanatate insa poate reduce si grasimea din corp.

Toxinele sunt generate de catre deseurile metabolice ale organismului, produse de stresul mental sau fizic si de elemente straine introduse in corp din exterior.