EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Beneficiile Spirulinei

Spirulina este o alga care creste pe Pamant de peste 3.4 miliarde ani. Interesant insa este de ce am dori sa consumam o planta ancestrala si neatragatoare si ce beneficii are oare asupra sanatatii? Crezi sau nu, spirulina este de fapt… Unul dintre Alimentele cele mai Sanatoase de pe Planeta! Spirulina este sursa cea mai […]

Spirulina este o alga care creste pe Pamant de peste 3.4 miliarde ani. Interesant insa este de ce am dori sa consumam o planta ancestrala si neatragatoare si ce beneficii are oare asupra sanatatii?

Crezi sau nu, spirulina este de fapt… Unul dintre Alimentele cele mai Sanatoase de pe Planeta!

Spirulina este sursa cea mai nutritiva din lume, protejeaza impotriva cancerului si impotriva a numerosi virusi, combate imbatranirea si revitalizeaza. 

Spirulina este un produs care poate ameliora starea generala de sanatate. Acest produs ofera o multitudine de beneficii. Din acest considerent spirulina este considerata un supliment alimentar. Spirulina previne probleme grave de sanatate, precum alergiile, diabetul, cancerul oral si obezitatea. Medicii recomanda consumul acestul produs. Nu exista efecte secundare.

Spirulina contine o serie de nutrienti esentiali pentru corpul uman. Acesti nutrienti sunt necesari corpului pentru a se dezvolta corespunzator. Contine cativa nutrienti, ca de exemplu complexul de vitamina B, vitamina E si de asemenea beta caroten. Aceste vitamine contribuie la bunastarea sanatatii. Produsul contine si un aport semnificativ de proteine. Asadar este considerat ca unul dintre sursele de proteine cele mai puternice. Contine nutrienti suplimentari cum ar fi minerale, clorofila si antioxidanti. Toate aceste ingrediente amelioreaza starea de sanatate generica.  

Spirulina ca supliment este una dintre sursele alimentare cele mai bogate si complete la nivel mondial. Contine peste 100 tipuri de nutrienti, fiind superior oricarui alt tip de samanta, planta sau iarba. Produsul este utilizat la scara mondiala ca supliment energizant, mentine sanatatea si reduce greutatea. 

Suplimentul contine 60% proteine, 12-13% minerale, de exemplu magneziu, calciu, potasiu, fier, zinc si fosfor, precum si grupa completa de vitamina B. Este bogat in cativa antioxidanti care protejeaza celulele corpului. De altfel este singura sursa antioxidanta.

Spirulina este verde in natura si ca atare contine o cantitate semnificativa de ficocianina si clorofila, ultima absorband energia solara pentru a produce carbohidrati ce stimuleaza cresterea nivelului de energie.

Datorita unor probleme medicale, anumite persoane au fost constranse sa devina vegetariene (lipsa carnii animale din corp si a unei serii de aminoacizi necesari proceselor metabolice din corp). Pentru a umple aceste goluri indivizii recurg la spirulina.

Desi spirulina nu reduce instant greutatea, ea contine nutrientii necesari corpurilor noastre, care sunt asimilati in mod rapid. Contine de asemenea un compus cunoscut sub numele de acid gama linolenic; el exista in laptele matern si contribuie la intarirea sanatatii in timpul procesului de crestere al bebelusului. Spirulina poate avea efecte terapeutice in cazul indivizilor care sufera de malnutritie, avantajul constand in nivelul nutritiv ridicat, la fel ca si asimilarea facila a proprietatilor si ajuta sistemele noastre sa absoarba nutrientii din alimentele ingerate.  

Natura este considerata sursa fundamentala a fiecarei necesitati umane. Desi exista o multitudine de microorganisme vii benefice in interiorul corpului uman, exista o multime de microorganisme si in natura, de care corpul are nevoie.

Unele dintre aceste microorganisme au fost deja utilizate in trecut datorita beneficiilor pe care le contin. Spirulina este una dintre microorganismele ce contin substante esentiale sanatatii umane. Din acest motiv au fost deja create diverse suplimente care contin spirulina.

Beneficiile spirulinei se refera si la betacaroten, care ajuta la protejarea celulelor si a acidului gama linolenic. Acidul gama linolenic este considerat benefic deoarece reduce colesterolul si previne afectiunile cardiace.

Spirulina este un antioxidant puternic si datorita acestui lucru numeroase persoane pierd lesne in greutate. Unul dintre beneficiile spirulinei, demonstrate stiintific, este combaterea cancerului si a maladiilor virale. S-a demonstrat de asemenea ca intareste sistemul imunitar. Spirulina creste libidoul.

Beneficiile spirulinei nu reprezinta o inovatie in randul oamenilor intrucat, asa cum s-a mentionat, suplimentele pe baza de spirulina au fost create si utilizate cu mult timp in urma. Sunt de notorietate capacitatea si beneficiile acesteia.

Pe langa beneficiile spirulinei, acest supliment previne si protejeaza persoanele de diverse tipuri de infectii precum SIDA si gripa. Contine totodata aminoacizi, substantele cele mai utile in prevenirea maladiilor cardiace.

Prin administrarea spirulinei vei avea siguranta ca vei beneficia de sanatate deoarece nu previne doar maladiile cardiace, insa combate si depresia si diabetul.