EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Beneficiile Ierbii de grau

Unele dintre calitatile ierbii de grau si ale sucului obtinut includ urmatoarele: Inmultirea celulelor rosii din sange si scaderea presiunii. Curata sangele, organele si tractul gastro-intestinal. Iarba de grau stimuleaza totodata metabolismul si enzimele corpului imbogatind sangele. Ajuta de asemenea la reducerea presiunii sangelui prin dilatarea cailor din corp. Stimuleaza glanda tiroida corectand obezitatea, indigestia […]

Unele dintre calitatile ierbii de grau si ale sucului obtinut includ urmatoarele:

 • Inmultirea celulelor rosii din sange si scaderea presiunii. Curata sangele, organele si tractul gastro-intestinal. Iarba de grau stimuleaza totodata metabolismul si enzimele corpului imbogatind sangele. Ajuta de asemenea la reducerea presiunii sangelui prin dilatarea cailor din corp.
 • Stimuleaza glanda tiroida corectand obezitatea, indigestia si o serie de alte tulburari
 • Recupereaza alcalinitatea sangelui. Sucul este abundant in minerale alcaline, care ajuta la reducerea hiperaciditatii din sange. Poate fi utilizat in vindecarea multor dureri interne si a fost folosit cu succes in scopul tratarii ulcerului peptic, a colitelor, constipatiei, diareei si a altor tulburari la nivelul tractului gastro-intestinal.
 • Este un detoxifiant puternic si protector al ficatului si sangelui. Enzimele si aminoacizii pe care iarba de grau ii contine ne protejeaza de agenti cancerigeni asa cum niciun alt aliment nu o face. Intareste celulele, detoxifica ficatul si sistemul sangvin si neutralizeaza din punct de vedere chimic agentii poluanti.
 • Lupta impotriva tumorilor si neutralizeaza toxinele. Studii recente au demonstrat ca sucul din iarba de grauare o capacitate puternica de a combate tumorile fara a fi necesara interventia prin medicamente, care de altfel inhiba agentii de distrugere a celulelor. Compusii curata sangele, neutralizeaza si digera toxinele din celule.
 • Contine enzime benefice. Fie ca ai o rana la deget pe care doresti sa o vindeci, fie ca doresti sa pierzi in greutate, enzimele actioneaza. Viata si abilitatile enzimelor din corpurile noastre pot fi extinse cu conditia sa le ajutam prin suplimentarea cu enzime exogene, precum cele existente in sucul din iarba de grau. Nu le gatiti. Calitatile multor enzime sunt asimilate daca le consumam crude, nu gatite. A le gati inseamna distrugerea 100% a enzimelor din mancare.
 • Se aseamana in mod uimitor cu sangele nostru. Cel de-al doilea aspect nutritiv important al clorofilei este similitudinea ei cu hemoglobina, compusul ce transporta oxigenul in sange.
 • In cazul utilizarii unui implant rectal, se inverseaza dauna din interiorul intestinului inferior. Un implant implica o cantitate mica de suc retinut in intestin circa 20 minute. In caz de maladie, implanturile cu iarba de grau accelereaza curatarea intestinului inferior si elimina deseurile.
 • Aplicat extern pe piele, poate elimina pruritul imediat.
 • Va calma pielea arsa in urma expunerii la soare si va actiona ca un dezinfectnt. Aplicat pe scalp inainte de sampon, va ajuta in regenerarea parului deteriorat.
 • Alina si vindeca ranile, arsurile, zgarieturile, eruptiile, sumacul otravitor, intinderile, intepaturile de insecte, infectiile, inflamatiile, ulcerul deschis, tumorile, etc. A se utiliza ca o compresa si a se schimba la interval de doua ore
 • Este un bun somnifer. A se aseza o tava plina cu iarba de grau langa pat pe noptiera. Va stimula oxigenul din aer si va genera ioni negativi pentru un somn profund.
 • A se adauga in apa de baie si a se lasa sa fie absorbit.
 • Parfumeaza respiratia si intareste gingiile. Poti face gargara.
 • Neutralizeaza substantele toxice precum cadmiul, nicotina, strontiul, mercurul si clorura de polivinil.
 • Ofera beneficiile unei transfuzii de oxigen lichid deoarece sucul contine oxigen lichid. Oxigenul este vital multor procese ale corpului uman: stimuleaza digestia (oxidarea alimentelor), stimuleaza gandirea clara (creierul utilizeaza 25% sin aportul de oxigen), protejeaza sangele de bacteriile anaerobice. Celulele cancerigene nu pot exista in prezenta oxigenului.
 • Transforma parul alb in culoarea naturala initiala si stimuleaza nivelul de energie in conditiile unui consum zilnic.
 • Este un tratament de infrumusetare care incetineste procesul de imbatranire atunci cand este consumat sucul. Iarba de grau iti va curata sangele si va ajuta la intinerirea si regenerarea celulelor, determinand incetinirea procesului de imbatranire avand un efect imediat de bunastare generala. Va intari pielea si va reduce ridurile.
 • Diminueaza efectele radierii. O enzima din iarba de grau, SOD, diminueaza efectele radierii si actioneaza ca un anti-inflamator ce previne daunele la nivel celular urmate de atacuri de cord sau expuneri la agenti iritanti.
 • Restabileste fertilitatea si stimuleaza intinerirea.
 • Poate dubla numarul de celule rosii din sange. Renumitul nutritionistDr. Bernard Jensen a descoperit ca nimic nu este superior sucurilor verzi si ierbii de grau. In cartea sa intitulata „Magia sanatatii prin Clorofila“ mentioneaza cateva cazuri unde a reusit sa dubleze celulele rosii in decurs de cateva zile prin supunerea pacientilor unei bai cu clorofila. Rezultatele construirii sangelui apar mai rapid atunci cand pacientii consuma sucuri verzi si iarba de grau in mod regulat.