EnglishFrenchGermanItalianRomanian
InfrafitX   acum si in

Tehnologia care îți transformă GRĂSIMEA în ENERGIE

O zonă liniștită din centrul Bucureştiului, într-o casă veche brâncovenească. La prima vedere s-ar zice că aici se află bârlogul vreunui colecționar de lucruri vechi și rare.

Dar nu. Aici tocmai s-a deschis un centru care aduce publicului din România cea mai avansată tehnologie la nivel mondial pentru activarea metabolismului lipidelor și stimularea localizată a lipolizei!

Decodând termenii științifici, mai pe înțelesul tuturor, este vorba despre o tehnologie brevetată și patentată la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetări știinșifice și medicale asupra metabolismului uman și asupra motivului pentru care organismul acumulează grăsime mai mult decât consumă.

Transformă grăsimea în energie

“Este mult mai simplu decât credeți zi sau decât vi se explică…”, spune ing. prof. Dr. Fabio Marchesi, membru al Academiei de Știinte din New York și inventatorul tehnologiei. “Acest sistem a revoluționat domeniul pierderii în greutate. Îți transformă grăsimea în energie fără să renunți la nimic!”, adaugă acesta. Rezultatele obținute sunt pe termen lung, și nu se datorează doar grăsimii metabolizate în timpul tratamentelor, ci și schimbării metabolice generale. Metabolismul este “reeducat” și “reprogramat” să consume depozitele de grăsime în cele 24 de ore, atât în starea de repaus, cât și în timpul somnului.

“Această tehnologie a fost creată pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp nu doar mai frumos, ci mai sănătos și mai plin de vitalitate. Grăsimea se reduce într-un mod placut și ușor, musculatura este tonifiată, nivelul eficienței fizice crește, iar starea generala este excelentă”, declară Raluca Iliescu, Managing Partner al centrului.

Vedete nu grase, dar curioase!

”Pe parcursul tratamentelor, corpul utilizează ca și combustibil găsimea în locul zahărului, ca atare nu se produce acid lactic”, mai spune Raluca Iliescu. ”Centrul din București oferă nu doar tehnologie de ultimă oră și aparatură de ultimă generație, ci și servicii personalizate și consiliere pentru nevoi individuale”, adaugă și Fabio Marchesi

Mai aflăm că o serie de vedete de pe plaiul mioritic, cum ar fi Andreea Raicu,
Mihaela Glăvan, Ileana Badiu, Andreea Marin, Laura Cosoi și multe altele, s-au arătat foarte interesate de aceste ”procedee” revoluționare, au vizitat acest centru, și chiar dacă nu au probleme cu greutatea, consideră că nu strică să fii un om informat, mai ales în ceea ce privește combinația siluetă-sănătate.

https://www.evz.ro/detalii/stiri/Tehnologia-care-i-transform-GRSIMEA-n-ENERGIE-1009479.html