EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Infrafit Detox Biomedicina logo

Slabeste cu cea mai avansata tehnologie: InfrafitX

Sistemul InfrafitX se foloseste de razele infrarosii pentru a stimula accelerarea metabolismului, corpul fiind practic “reeducat” sa consume depozitele de grasime in cele 24 de ore ale unei zile.

InfrafitX este un aparat ce seamana cu un fel de bicicleta orizontala si care, spre deosebire de alte sisteme care se folosesc de razele infrarosii, se bazeaza si pe miscarea usoara a picioarelor.

Cand folosesti InfrafitX, practic, pulsul, respiratia si fluxul sanguin sunt perfect coordonate cu razele infrarosii. Razele infrarosii actioneaza asupra tesutului adipos subcutanat pe care il “incalzesc” in profunzime, iar rezultatul este reducerea grasimii si tonifierea muschilor.

Depozitele de grasime se “evapora” in 24 de ore!

“InfrafitX  a fost creat pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp nu doar mai frumos, ci si mai sanatos si mai plin de vitalitate. Grasimea se reduce intr-un mod placut si usor, musculatura este tonifiata, nivelul eficientei fizice creste, iar starea generala este excelenta” a declarat Raluca Iliescu, Managing Partner Infrafit.

Tehnologia InfrafitX se bazeaza pe o serie de cercetari asupra metabolismului uman, realizate de-a lungul a peste 20 de ani. Cercetatorii care au colaborat la acest proiect sustin ca rezultatele obtinute in urma folosirii InfrafitX sunt de lunga durata si se datoreaza schimbarii totale a metabolismului si nu doar grasimii pierdute in timpul sedintelor de tratament.

Specialistii spun ca InfrafitX “reprogrameaza” metabolismul astfel incat acesta sa consume depozitele de grasime in cele 24 de ore ale unei zile, atat in starea de repaus, cat si in timpul somnului. “Sistemul InfrafitX a revolutionat domeniul pierderii in greutate. Iti transforma grasimea in energie fara sa renunti la nimic”, spune Ing. Prof. Dr. Fabio Marchesi, membru al Academiei de Stiinte din New York.

Daca iti doresti sa slabesti si vrei sa afli mai multe despre tehnologia InfrafitX, fa o vizita la Centrul InfrafitX din Bucuresti, Intrarea Maresal Josef Pilsudski, nr. 6!

La lansarea tehnologiei InfrafitX, ce a avut loc pe 1 noiembrie, au participat o serie de vedete autohtone, printre care Andreea Raicu, Tania Budi, Livia Dila, Dana Sota, Ovidiu Buta, Ruxandra Hurezeanu si Roxana Iliescu.

https://www.andreearaicu.ro/club/evenimente/slabeste-cu-cea-mai-avansata-tehnologie-infrafitx