EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Infrafit marie claire

Sistemul InfrafitX

De peste doua saptamani ma ocup de evenimentul care a avut loc aseara, si anume lansarea Infrafit X in Romania, cea mai avansata tehnologie de slabit la nivel mondial, pentru activarea metabolismului lipidelor si stimularea localizata a lipolizei.

Avand in spate 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma, sistemul InfrafitX are la baza tehnologia razelor infrarosii informate si a fost initial conceput ca un aparat medical contra obezitatii.

Datorita eficientei sale, industria de beauty l-a adoptat si adaptat astfel incat in ianuarie 2012 sistemul a fost patentat si brevetat si in UE (in SUA functioneaza deja de 15 ani), iar Romania este cea de a 5 a tara care detine franciza.

Spre deosebire de alte aparate cu infrarosii, acesta se bazeaza si pe miscarea usoara a picioarelor – pozitia este ca pe o bicicleta orizontala, astefel incat pulsul, raspiratia si fluxul sanguin sa fie perfect coordonate cu razele infrarosii. In acel moment se produce accelerarea, si dupa 4 sedinte, schimbarea metabolismului lipidelor, accelerarea proceselor anti-age si detox, reducerea stresului prin imbunatatirea functionarii sistemului endocrin si cresterea nivelului endorfinelor.

Chiar daca pare complicat si destul de greu de explicat pe intelesul tuturor, aceasta noua tehnologie are mari beneficii holistice asupra intregului organism. De altfel s-au facut nenumarate studii si demonstratii legate de efectul benefic al luminii asupra starii de sanatate fizica, emotionala si spirituala.

Se recomanda ca tratamentul sa fie facut la un interval scurt de timp (2-3 zile) pentru primle 8-10 sedinte, in perioada respectiva nu se vor schimba stilul de viata si obiceiurile alimentare, se vor evita baile reci, se va consuma multa apa.

La eveniment a participat chiar inventatorul sistemului InfrafitX, ing dr. prof Fabio Marchesi, Membru al Academiei de Stiinte din New York, Doctor in fizica cuantica, personalitate stiintifica cu multe brevete si inventii recunoascute international.
Am facut si eu o sedinta, de curiozitate si sa vad cum functioneaza aparatul InfrafitX; senzatia este placuta, razele infrarosii incalzesc intreg corpul iar pedalarea trebuie facuta foarte usor, fara sa simti efort sau oboseala. In cele 40 de minute am transpirat moderat (eu transpir destul de greu) iar senzatia de dupa a fost foarte placuta, m-am simtit mai usoara si mai energica.

Mi-am propus sa fac cele 10 sedinte, si apoi voi fi in masura sa va povestesc efectele reale.

https://danasota.com/sistemul-infrafit-x/