EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Infrafit marie claire

O noua tehnologie pentru slabit

Deschis intr-o zona linistita din centrul Bucurestiului, intr-o casa veche brancoveneasca, centrul Infrafit aduce din acesta luna cea mai avansata si noua tehnologie pentru slabit, tehnologie recunoascuta la nivel mondial pentru activarea metabolismului lipidelor si stimularea localizata a lipolizei. Tehnologia InfrafitX este brevetata si patentata la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma – MIACT (Marchesi Infrared Adipocytes Tecnology).

“Este mult mai simplu decat crezi sau decat ti se explica…” declara Ing. Prof. Dr. Fabio Marchesi, membru al Academiei de Stiinte din New York si inventatorul tehnologiei MIACT. “Sistemul INFRAFIT  a revolutionat domeniul pierderii in greutate. Iti transforma grasimea in energie fara sa renunti la nimic!” adauga acesta. Metabolismul este reprogramat sa consume depozitele de grasime in cele 24 de ore, atat in starea de repaus cat si in timpul somnului.

Tratamentele InfrafitX sunt indicate atat in caz de supraponderabilitate adipoasa, raspandita sau localizata, cat si pentru a mentine eficienta metabolica a propriului corp, a sistemului cardio vascular, a sistemului imunitar sau respirator.

https://www.marieclaire.ro/o-noua-tehnologie-pentru-slabit/