EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Raluca Iliescu 15 scaled

InfrafitX = Arhitectul unui nou stil de viata

Adina Necula vorbeste despre InfrafitX.

Infrafit X este mai mult decat un aparat care atrage atentia prin design si modul in care este conceput. Cantareste aproape jumatate de tona, nu poate fi transportat decat in conditii speciale si aduce la prima vedere cu interiorul unei capsule spatiale. Un miracol insa cat se poate de terestru, care a reusit sa revolutioneze intregul areal medical si intreaga industrie de beauty.

Infrafit X si-a gasit aplicabilitatea in institutele de prestigiu preocupate de tratarea persoanelor care sufera de obezitate si de diferite afectiuni de ordin medical. Tehnologia MIACT (Marchesi Infrared Adipocytes Technology) a fost studiata ani de zile de oamenii de stiinta si este in prezent cea mai avansata din lume. Este vorba despre o sinergie perfecta intre procesele care determina activarea metabolismului lipidelor, stimularea localizata a lipolizei si prezenta energiei termice a razelor infrarosii.

In centrele de beauty, Infrafit X a fost promovat pe locul fruntas in topul aparatelor incluse la categoria slimming, insa acesta nu este efectul singular observabil in urma sedintelor de training. Infrafit X mizeaza pe actiunea cumulata a exercitiilor fizice de intensitate moderata si a razelor infrarosii. Odata asezata confortabil pe scaunul ergonomic al aparatului, care urmareste indeaproape conturul corpului, astfel incat pozitia sa nu fie una fortata si sa nu creeze absolut niciun disconfort la nivelul coloanei, am inceput sa pedalez cu o frecventa de aproximativ 55 de rotatii pe minut, avand grija sa mentin constant ritmul.

Monitorul fixat in partea superioara a aparatului, imi indica ritmul cardiac (inainte de inceperea sedintei mi-a fost atasat un senzor de monitorizare in jurul bustului), timpul ramas pana la finalizarea terapiei (dureaza 40 de minute), zonele de actiune a razelor infrarosii (se poate lucra pe intreg corpul sau localizat doar pe anumite parti ale acestuia: gambe, abdomen, coapse etc) si din cand in cand imi amintea prin intermediul mesajelor afisate, sa respir adanc, sa ma deconectez de la problemele exterioare si sa ma concentrez asupra siluetei mele.

Intotdeauna trainerul la sala imi spunea ca trebuie sa invat sa respir corect.Infrafit X nu mi-a servit acelasi discurs, ci mi-a oferit in schimba intervalul de timp necesar pentru a respira in ritmul propriu organismului meu. Nu m-a fortat sa imi depasesc limitele fizice, nu mi-a impus un program ci a tinut sa ma reprogrameze acolo unde setarile initiale fusesera amalgamate si perimate de stresul cotidian, alimentatie si prea multe ore petrecute in fata laptopului.

Acesta este de fapt secretul Infrafit X: aparatul nu promite o slabire in timp record, ci ceva mult mai important de atat – reeducarea metabolismului propriu, astfel incat acesta sa poata consuma depozitele de grasime si sa le poata transforma in energie debordanta.

https://www.adinanecula.ro/infrafit-x-arhitectul-unui-nou-stil-de-viata.html