EnglishFrenchGermanItalianRomanian
luanamedia medicina functionala infrafit

Despre medicina biologica si Infrafit in luanamedia.ro

“Noul trend mondial : MEDICINA BIOLOGICA la INFRAFIT”

Din noiembrie 2014 INFRAFIT “ownes the keys for any disease” datorita departamentului de medicina biologica condus de Doctor Emilian Dobrea (Dr. specializat in endocrinologie, obstretica si ginecologie, medicina functionala si biorezonanta. Co-inventator de aparatura medicala, detinator a numeroase brevete mondiale. Membru al colegiului medicilor din Italia si Romania)

Cu o experienta de 40 de ani, Dr. Dobrea este considerat o autoritate in medicina biologica, bio-frecventa, homeopatie, medicina energetica, precum si in tratamente tehnologice avansate, de ultima ora.

El si-a dedicat in egala masura viata pentru a-i ajuta pe cei cu boli cronice complicate, „greu de rezolvat”. Cand alti medici par a spune „nu știu”, Dr. Dobrea persevereaza si ne asigura „Nu ne vom opri pana nu ne dam seama.” Dr. Dobrea il priveste pe fiecare pacient ca individ si nu ca diagnostic.

Niciodata nu sunt comparati doi pacienti si nici nu exista doua protocoale identice. El va va acorda atat de mult timp cat este necesar pentru a va oferi o intelegere globala detaliata despre situatia dumneavoastra individuala si o face cu caldura si dorinta reala de a va vedea ca pe o fiinta sanatoasa si vibranta.

Puteti citi articolul complet aici