EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Infrafit Detox Biomedicina logo

Comunicat de presa: InfrafitX acum si in Romania

Bucuresti, 1 noiembrie 2012 – Reprezentanta Infrafit Romania lanseaza InfrafitX, cea mai avansata tehnologie de slabit la nivel mondial

Centrul Infrafit, deschis intr-o zona linistita din centrul Bucureştiului intr-o casa veche brancoveneasca, aduce publicului din Romania cea mai avansata tehnologie la nivel mondial pentru activarea metabolismului lipidelor si stimularea localizata a lipolizei.  

Tehnologia InfrafitX este brevetata si patentata la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma – MIACT (Marchesi Infrared Adipocytes Tecnology).

Brevetat in Europa in ianuarie 2012 si prezenta in doar 5 tari la nivel european, InfrafitX foloseste tehnologia infra-rosu MIACT pentru a stimula accelerarea si schimbarea metabolismului.   “Este mult mai simplu decat crezi sau decat ti se explica…” declara Ing. Prof. Dr. Fabio Marchesi, membru al Academiei de Stiinte din New York si inventatorul tehnologiei MIACT. “Sistemul INFRAFIT  a revolutionat domeniul pierderii in greutate. Iti transforma grasimea in energie fara sa renunti la nimic!” adauga acesta.

Rezultatele obtinute sunt pe termen lung si nu se datoreaza doar grasimii metabolizate in timpul tratamentelor, ci si schimbarii metabolice generale. Metabolismul este “reeducat” si “reprogramat” sa consume depozitele de grasime in cele 24 de ore, atat in starea de repaus cat si in timpul somnului.   “InfrafitX  a fost creat pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp nu doar mai frumos, ci de asemenea mai sanatos si mai plin de vitalitate. Grasimea se reduce intr-un mod placut si usor, musculatura este tonifiata, nivelul eficientei fizice creste, iar starea generala este excelenta” declara Raluca Iliescu, Managing Partner Infrafit.

Actiunea profunda a razelor infrarosii informate si biosincronizate asupra tesutului adipos subcutanat induce eliberarea trigliceridelor in fluxul sangvin, care sunt transportate in masele musculare implicate in miscare pentru a fi metabolizate. Pe parcursul tratamentului InfrafitX corpul utilizeaza ca si combustibil grasimea in locul zaharului, ca atare nu se produce acid lactic. Actiunea sinergica a miscarii fizice, frecventa cardiaca constanta si actiunea razelor infrarosii apropiate informate si biosincronizate incalzesc in profunzime tesutul adipos subcutanat . In acest moment hipotalamusul, centrul cerebral principal in controlul  senzatiei de foame, metabolismului si reglarii termice, primeste mesajul ca exista mai multa grasime in corp decat in realitate. In acest fel creste metabolismul grasimii ca raspuns fiziologic de adaptare de la un tratament la altul si ulterior.

Actiunea razelor infrarosii creste si nivelul de serotonina ceea ce duce la un apetit aproape inexistent pentru carbohidrati.

Tratamentele InfrafitX sunt indicate atat in caz de supraponderabilitate adipoasa, raspandita sau localizata, cat si pentru a mentine eficienta metabolica a propriului corp, a sistemului cardio vascular, a sistemului imunitar sau respirator. Centrul Infrafit din Bucuresti va sta la dispozitie nu doar cu tehnologie de ultima ora si aparatura de ultima generatie, ci si cu servicii personalizate si consiliere pentru nevoi individuale. Si toate acestea intr-o ambianta calda, un loc primitor, relaxant si cu mult stil.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:

Raluca Iliescu

Infrafit Center

Intrarea Maresal Josef Pilsudski nr, 6, Bucuresti Tel: 0743 199 799

E-mail: raluca.iliescu@infrafit.ro