EnglishFrenchGermanItalianRomanian
libertatea detox infrafit

Centrul Infrafit in Libertatea

Centrul INFRAFIT Romania este unic pentru ca detine circuitele, procedeele, bio-tehnologiile si licentele americane in ceea ce inseamna detoxifiere, medicina biologica si accelerare a metabolismului de ardere a grasimilor.  Proiectul INFRAFIT are la baza o echipa de medici specialisti din intreaga lume, care a coordonat totul pentru ca Romania sa-si puna amprenta pe harta europeana in ceea ce inseamna PREVENTIE prin medicina biologica functionala.

New York, Chicago, Austin, San Francisco, Milano, Paris, Viena, Montreux, Bezau sunt doar cateva dintre locatiile in care echipa Infrafit s-a format si specializat.

Centrul INFRAFIT pune accentul pe detoxifierea periodica a organismului, ca metoda de preventie a bolilor si de mentinere a sanatatii. Aceasta implica eliminarea de substante care sunt toxice sau pentru care organismul nu are nici o utilizare ulterioara constructiva.

Este dovedit stiintific ca majoritatea bolilor sunt declansate de acumularile de toxine care sunt depozitate in diferite parti ale organismului si care creaza inflamatie, iar inflamatia creaza boli, de la hipertensiune, la diabet , cancer, colesterol, boli de inima, artrita, oboseala, dureri de cap, migrene, afectiuni neurologice, obezitate si multe altele.

De aceea este necesar sa ne ajutam organismul, folosind metode suplimentare de detoxifiere menite sa elimine aceste deseuri si toxine din organism, rapid si eficient, cu scopul  de a atinge sau de a mentine o sanatate optima.

Libertatea 29 august 2014