EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Raluca Iliescu Infrafit

Raluca Iliescu

Fondator & Managing Partner

POVESTEA INFRAFIT

“Centrul Infrafit a luat nastere din propriile nevoi de sanatate. In 2011 viata mea a fost schimbata radical, in urma unui control de rutina care s-a finalizat cu un diagnostic considerat terifiant in medicina clasica.

Am trecut printr-o perioada de cautari, de regasire, plina de intrebari si raspunsuri, in care am incercat sa-mi descopar si sa-mi invat lectia, in care m-am vindecat si mi-am resetat complet viata: am renuntat la 12 ani de cariera corporatista in industria tutunului, am fondat aceasta clinica, mi-am schimbat prioritatile, am invatat ce inseamna smerenia si am realizat ca fara Dumnezeu sunt si suntem nimic.

In acest itinerariu personal de vindecare si recuperare totala am descoperit tainele medicinei biologice si mai ales faptul ca reprezinta stiinta si arta vindecarii, care nu este doar complementara si alternativa,ci este o forma fundamentala a medicinei clasice.

Medicina biologica poate ajuta pe ORICINE , detine metode pentru diagnostic de 100% acuratete si poate aborda cu succes aproape ORICE boala, eu personal fiind dovada vie in acest sens. Acest lucru este posibil datorita abordarii CAUZELOR reale care au declansat simptomele si evident boala. In medicina biologica nu se suprima si nu se pune “leucoplast” pe simptome, ci se identifica si trateaza CAUZELE .

Tot in aceasta perioada am inteles ce poate genera stress-ul in organism, dar si ce inseamna DETOX in adevaratul sau concept si cat de important este pentru sanatatea noastra. Medici renumiti din diverse colturi ale lumii, pe mana carora am avut sansa sa ajung in drumul catre vindecare si recuperare, m au invatat ca detoxifierea regulata a organismului nu este o moda, ci un sprijin eficace in preventie si in mentinerea sanatatii fizice si emotionale. DETOX ul corect genereaza o crestere semnificativa a nivelului de energie si imunitate, ceea ce ofera organismului capacitatea de a distruge celulele canceroase sau precanceroase. Aceste tipuri de celule apar frecvent in organism, insa un sistem imunitar puternic si un teren biologic curat si sanatos, au capacitatea de a le distruge.

Am avut curajul si determinarea sa-mi concentrez toate resursele si toata energia in a gasi solutia optima prin care sa pot cupla toate aceste descoperiri noi, intr-o coerenta holistica si o logica biologica.

Si astfel s-a nascut Centrul Infrafit; din nevoia proprie si din dorinta de a le oferi si altora posibilitatea de diagnostic corect, tratament, vindecare, consiliere, preventie si mentinere a sanatatii si a starii de bine. ”