EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Terapia biologica are scopul eliminarii microorganismelor (paraziți, bacterii, nanobacterii, virusuri, onco virusuri, oncoproteine, ciuperci, micotoxine, mucegaiuri etc ) si metalelor grele din terenul biologic.

 

Aceasta terapie genereaza rezultate in absolut ORICE afectiune declansata si intretinuta de un microorganism patogen.

Cele mai frecvente boli cronice tratate si vindecate prin aceasta metoda sunt: scleroza multipla si scleroza amiotrofica laterala, encefalomielita mialgica, bolile auto imune, infectiile cronice, alergiile, oboseala cronica, astmul bronsic, neurofibromialgiile, artrite si artroze, neuroborelioze (sindrom lyme), bolile endocrino-metabolice, infertilitatea si cardio-mio-patiile.

 

Terapia biologica se aplica o singura data, iar timpul de desfasurare oscileaza in functie de numarul microorganismelor care trebuie eliminate din terenul biologic al pacientului. Dat fiind ca fiecare agent patogen poate fi eliminat din organism, folosind exclusiv propria lui frecventa, timpul alocat acestei metode poate fi intre 4-10 ore, in functie de rezultatul evaluarii biofizice.

 

Planul terapeutic include o reevaluare la distanta de o luna , pentru a verifica status ul terenului biologic, post terapie.

 

Metoda evaluarii  implica  un sistem medical pe baza de bio feedback frecvential,  brevetat in Romania, Israel si Mexic, (BREVET inregistrat la OSIM ROMANIA cu nr. 121800/2008 si in ISRAEL cu nr. 182017/2010, avand in vedere prevederile DIRECTIVEI 93/42/EEC). Omologarea si certificarea internationale fiind facute de catre BUREAU VERITAS, cu Certificat CE Clasa aIIa.

 

Domeniul de frecvente ales in proiectarea si utilizarea sistemului medical include frecvente cu posibile valori  de milioane de hertzi (Hz), frecvente esentiale in identificarea si eliminarea microorganismului/microorganismelor patogene, procentul incluzand peste 87% dintre microorganismele patogene cunoscute in lume.

 

Terapia Biologica are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE

– pace-maker cardiac;
– stent la nivel cardiac sau cerebral;
– anevrism;
– sarcina;
– transplant de organ;
– schizofrenie