EnglishFrenchGermanItalianRomanian

INFRAFITX – cea mai performanta tehnologie pentru pierderea in greutate prin accelerarea metabolismului de ardere a grasimii

 

Ce este INFRAFITX si cum actioneaza

INFRAFITX este, la ora actuala, cea mai performanta tehnologie pentru pierderea in greutate si in centimetri, prin accelerarea metabolismului de ardere a grasimii si cresterea consumului caloric.

INFRAFITX este o tehnologie certificata la nivel international, ca rezultat a 30 de ani de cercetări științifice și medicale asupra metabolismului uman și asupra motivului pentru care organismul acumulează grăsime mai mult decât consumă- MIACT (Marchesi Infrared Adipocytes Tecnology).

INFRAFITX actioneaza asupra CAUZEI reale a dezechilibrelor metabolice, adica metabolismul de ardere a grasimii.

Metabolismul de ardere a grasimii este accelerat si “reeducat”  sa eficientizeze utilizarea grasimii ca sursa de energie primara. Tendinta de acumulare este rapid inversata.

 

Cum se accelereaza metabolismul de ardere a grasimii ?

 Pas 1. Prin actiunea razelor infra-rosii din timpul terapiei, tesutul adipos este supra-incalzit pana la 3 -4 cm adancime. Aceasta supra incalzire genereaza in organism hipertermie.

 Pas 2. Prin hipertermie se transmite un “mesaj” catre creier, si anume, ca procentul de grasime din organism este mult mai mare decat in realitate.

 Pas 3.  Odata ce “mesajul” este descifrat de creier, organismul  reactioneaza si “raspunde” prin accelerarea procesului de ardere a grasimii.

 Pas 4. Primind acest “mesaj” continuu pe o perioada specifica de timp (conform protocol terapie) organismul reuseste nu doar sa accelereze arderile de grasime, dar sa si “re-educe” metabolismul in a utiliza mult mai eficient grasimea din organism si sa creasca consumul caloric de 10 ori mai mult decat in mod normal.

Este un process total non-invaziv de “pacalire” a organismului prin generarea de hipertermie. Intr-atat de inofensiv incat “mesajul” se auto-elimina in 48 de ore. De aceea este recomandat ca terapia InfrafitX sa se faca la o distanta de maximum 24-48 de ore intre o sesiune si alta, mai ales in timpul programului FAT-MET care are rol de accelerare a metabolismului de ardere a grasimilor si de re-educare a metabolismului.

INFRAFITX este o terapie orientata spre consumul de grasime din organism, nu de zahar. In timpul tratamentului grasimea nu este metabolizata prin intermediul ficatului, ci transformata in sursa primara de energie. Practic, organismul va consuma grasimea, in locul zaharului, drept sursa de energie.

CUM?  In timpul tratamentului grasimea este eliberata in sistemul circulator prin adipocitele expuse razelor infrarosii si este transportata prin circulatia sangelui in muschii fesieri care o transforma in energie.

INFRAFITX schimba in bine aspectul si forma corpului. InfrafitX reduce grasimea corporala in zonele cele mai dorite si ajuta la eliminarea depozitelor de grasime deoarece razele infrarosii stimuleaza metabolismul lipidelor si incurajeaza pierderea rapida in centimetri.

INFRAFITX are rezultate de lunga durata intrucat rezultatele obtinute cu INFRAFITX nu se rezuma doar la topirea grasimii din organism, ci la TRANSFORMAREA METABOLISMULUI DE ARDERE A GRASIMII care este “re-educat” si invatat treptat, sa functioneze intr-un mod mai eficient. Muschii sunt la randul lor “re-educati” si invatati sa arda un numar mult mai mare de calorii si grasime chiar si in stare de repaos.

INFRAFITX intareste si tonifieaza muchii, ceea ce imbunatateste aspectul estetic general si creste capacitatea muschilor de a arde grasimea.

INFRAFITX reduce in mod natural si semnificativ apetitul pentru carbohidrati.

INFRAFITX creste considerabil nivelul de energie.

INFRAFITX elimina treptat retentia de apa din organism. Transpiratia este un instrument extrem de important pe care corpul il foloseste nu doar pentru reglarea termica, ci si pentru a indeparta toxinele din corp. Din acest motiv toxinele pe care corpul nu reuseste sa le elimine, se depoziteaza in grasimea subcutanata. In cazul in care cantitatea de toxine este mai mare decat capacitatea corpului de a le elimina, atunci grasimea corporala creste pentru a face loc si a depozita intreaga cantitate de toxine. O stare de intoxicatie duce fie la o crestere a retentiei hidrice (deoarece apa este retinuta pentru a atenua toxinele din grasimea subcutanata), fie la o crestere a grasimii corporale. Astfel corpul devine un “punct de descarcare in caz de urgenta” unde sunt trimise toate toxinele din cauza unei supraincarcari sau a unui sistem de curatare interna ineficient.

INFRAFITX reduce semnificativ nivelul de stres, anxietatea si insomnia.

CUM ? Razele infrarosii stimuleaza producerea asa numitelor “substante ale fericirii” – melatonina, serotonina si endorfina. Acestea sunt responsabile cu imbunatatirea considerabila a starii emotionale. Este de notorietate faptul ca razele infrarosii detin suprematia cand vine vorba de ameliorarea starii de spirit.

Energia pe baza de raze infrarosii este o parte din spectrul electromagnetic absolut necesar pentru metabolismul uman si pentru cresterea si dezvoltarea fiintelor umane si reprezinta o parte din spectrul de lumina naturala a soarelui. Oamenii de stiinta de la NASA au utilizat aceasta caldura in vederea mentinerii conditiei fizice la nivel cardiovascular a astronautilor in fazele de inactivitate din timpul zborului.

 IMPORTANT !!! 

Terapia InfrafitX se imparte in doua programe: cel de accelerare metabolica (FAT-ACT) si cel de ardere a grasimii (FAT-MET). Pe parcursul primului program (FAT-ACT) schimbarile care se produc se regasesc in parametrii interni, nu in cei externi. Ex: scade indicele de grasime viscerala, scade procentul de grasime, creste nivelul de hidratare, creste masa musculara etc. Aceste schimbari se masoara si se evalueaza in centrul Infrafit, si reprezinta dovezille ca organismul a reactionat pozitiv la programul de accelerare metabolica si este pregatit sa-l urmeze pe cel de ardere a grasimilor (FAT-MET).

In cel de al doilea program (FAT-MET) apar si schimbarile externe. EX: sunt “topiti” centimetri in talie, coapsa, solduri, scade numarul de kg, creste masa musculara, se imbunatateste aspectul exterior.

O persoana relativ “skinny” careia nu-i este recomandat sa slabeasca mai mult de 3-5 kg, va remarca schimbarile mai mult in pierderea centimetrilor decat a kg. Explicatia este foarte simpla. Daca se pierd spre exemplu 5 procente din indicele de grasime si se adauga 5 procente in indicele de masa musculara, cantarul va arata aceeasi greutate insa putem sa fi scazut deja o marime la haine. Astfel functioneaza InfrafitX.

 

Sistemul INFRAFITX are urmatoarele CONTRAINDICATII ABSOLUTE

  • Diabet (tip 1)
  • Implanturi metalice apropiate zonei tratate
  • Pacemaker cardiac
  • Sarcina
  • Infectii ale pielii pe zona tratata
  • Stent la nivel cardiac sau cerebral;

 

Ghid general obligatoriu INFRAFITX

  • Urmarea tratamentelor in mod regulat(nu ar trebui sa treaca mai mult de doua trei zile maximum intre un tratament si altul deoarece informatia primita este eliminata automat in 48 ore, prin intermediul procesului de auto-detoxifiere)
  • In timpul tratamentului este important sa nu se asimileze mai multe calorii decat sunt necesare corpului pentru a mentine o greutate stabila (nu se mananca mai mult decat de obicei).
  • Se elimina total din alimentatie carnea de porc si variantele sale, painea alba si produsele de patiserie.In general orice soi de carne este considerata o sursa de toxine si s-a demonstrat ca ea genereaza un mediu acid in organism. Aceste toxine sunt depozitate in organism, cu precadere in colon si in  tesutul adipos. Odata ce se continua consumul de carne (in special carne de porc) in timpul tratamentului InfrafitX, procesul de deblocare a toxinelor se incetineste iar rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, ceea ce ar fi de evitat.
  • Se consuma 2-3 L apa, dupa si in timpul tratamentelor.  In timpul tratamentului InfrafitX este mai importanta cantitatea de apa decat alimentatia in sine deoarece acesta este modul cel mai puternic de a elimina toxinele. Daca toxinele nu sunt eliminate, „deblocarea“ nu se produce. Atunci cand corpul este supraincarcat cu toxine, fie ca provin de la mancarea ingerata, aerul pe care il respiram sau lichidele pe care le consumam, metabolismul incetineste ajungand chiar la blocaje serioase. Aceasta  lipsa de energie provoaca organismul sa produca din ce in ce mai multe celule de grasime, pentru a crea spatiu de depozitare  toxinelor in exces. Astfel se creaza un  un cerc vicios.
  • Se evita dietele restrictive dar se pune mare accent pe o alimentatie sanatoasa si echilibrata (60% mancare cruda pe cat posibil – fructe si legume).
  • Se respira corect in timpul exercitiilor pentru a garanta muschilor si intregului corp suficient oxigen. Metabolismul grasimilor este definit ca aerobic deoarece necesita oxigen, de aceea este important oxigenul in timpul tratamentului.
  • Activitatea se mentine la o intensitate redusa, insa constanta, in timpul tratamentului de 40 minute. Acest aspect este esential in pierderea greutatii si pentru a avea rezultate de durata. INFRAFITX nu are la baza un efort excesiv precum un exercitiu cardio in centrele sportive. Este setat pe consumul de grasimi. de aceea in cazul unei cresteri bruste a efortului neimpartit gradual de la o sesiune la alta, corpul intra intr-un soi de „alert mode“, ceea ce transforma consumul de grasimi intr-un consum de zaharuri – clar de evitat! In cazul „arderii zaharurilor“ apare durerea musculara, ceea ce nu se intampla la „arderea grasimii“. Asadar daca activitatea dureaza mai putin de 40 minute sau este prea intensa, riscul este ca metabolismul sa consume doar zaharul, ci nu grasimea. O situatie absolut de evitat.  
  • Se indeparteaza orice tip de ceas pe baza de quartz de la mana si telefonul mobil in timpul tratamentului deoarece ar putea interfera cu masurarea frecventei cardiace

 

Tehnologia MIACT este bazata pe 4 principii.

NOTA:

Metabolismul Aerobic: metabolismul grasimilor in prezenta oxigenului

Metabolism Anaerobic: Metabolismul glucozei (zahar) in absenta oxigenului.

 Primul principiu :

Temperatura ambientala a corpului conditioneaza metabolismul. Caldura favorizeaza metabolsimul aerobic si il inhiba pe cel anaerobic. Frigul favorizeaza metabolismul anaerobic si il inhiba pe cel aerobic.

 Al doilea principiu :

Urmand activarea metabolismului aerobic, grasimea corporala cea mai incalzita va fi prima metabolizata.

 Al treilea principiu:

Grasimea este un izolator termic insa poate fi incalzita in mod eficient, in profunzime, de catre razele infrarosii apropiate.

 Al patrulea principiu:

Pragul aerobic este subiectiv. Indivizii sedentari au un metabolism aerobic ineficient iar reactivarea sa poate fi obtinuta prin efort fizic cardiovascular de intensitate scazuta efectuat la o intensitate constanta, fara inrerupere. Razele infrarosii adaugate activitatii fizice reduc considerabil timpul necesar reactivarii metabolismului aerobic.

 De ce ne ingrasam?

Deoarece metabolismul de ardere a  grasimilor este ineficient.

 De ce nu reusim sa slabim?

Din cauza unui metabolism al grasimilor lent si ineficient

Din cauza unui cumul excesiv de toxine in corp care cauzeaza blocaje.

Pe langa functia de izolator energetic si termic a grasimii din corp, actioneaza de asemenea si ca un depozit de toxine iar motivul este ca celulele grase, spre deosebire de tesutul muscular, nu consuma calorii, ci dimpotriva, le depoziteaza.

 De ce avem o asemenea pofta de carbohidrati?

Deoarece nivelul de serotonina din corp este scazut

 De ce nu avem intotdeauna o stare emotionala pozitiva?

Deoarece nivelurile de endorfina, serotonina si melatonina din corp („substantele fericirii“) sunt scazute

 

“Este mult mai simplu decat crezi sau decat ti se explica …” InfrafitX

Fabio Marchesi – inventatorul tehnologiei Biodream MIACT si a sistemului InfrafitX; Om de stiinta, Inventator, Scriitor, Membru al Academiei de Stiinte din New York, Doctor in aplicatia terapeutica a luminii si autor a numeroase carti traduse in peste 70 limbi, Inginer (ITS Fribourg, CH) si PhD in Informatica (Universitatea din Milano), Profesor de filosofie hermetica.

Poti descarca de aici cartea IUBESTE-TE ! Filosofia de viata INFRAFITX RO de Fabio Marchesi

 

Cum functioneaza INFRAFITX – explicat de Fabio Marchesi

 

Cum functioneaza INFRAFITX

Evenimentul de lansare INFRAFITX in Romania