EnglishFrenchGermanItalianRomanian
AndreeaRaicu

Andreea Raicu despre Infrafit

Am ajuns la Centrul Infrafit abia acum, pentru prima oara de cand s-a deschis. Si pentru ca acum am testat ceea ce ofera va pot povesti si voua.

Imi place Centrul Infrafit nu doar pentru ca este primitor si elegant, ci si pentru ca aici se pune foarte mare pret pe discretie. Fiecare terapie se face in “total privacy” ceea ce inseamna ca te intalnesti doar cu terapeutul si … cu gandurile tale.
Iar eu pur si simplu ador aceasta abordare care ti permite sa ti dedici cateva ore exclusiv tie.

Cu totii stim ca odata cu varsta si din cauze precum stress ul cotidian si alimentatia mai putin sanatoasa, metabolismul nostru oboseste si randamentul lui incetineste. Terapia InfrafitX tocmai aici intervine: repara cauza, adica ajuta metabolismul de ardere a grasimilor sa functioneze normal si arderile sa se produca in mod corect.

Pe langa afectele asupra corpului , beneficiile se regasesc rapid si asupra starii de spirit. Cel putin in cazul meu asa s-a intamplat. Starea emotionala excelenta pe care ti-o creaza si relaxarea mentala sunt aspecte foarte importante pentru mine.

Simt cum “lucreaza” din interior spre exterior, cum te remodeleaza si-ti detoxifica corpul si mintea.

Ce ma bucura este ca mai nou, Centrul Infrafit a dezvoltat si un protocol vegan care se livreaza acasa, asa ca mesele mele au devenit regulate, chiar daca sunt extreme de ocupata.

Un loc pe care vi-l recomand !