EnglishFrenchGermanItalianRomanian
Amalia Nastase a ales Centrul INFRAFIT

Amalia Nastase si Infrafit

Cred in detoxifiere si chiar urmez astfel de cure de cel putin doua ori pe an. Este o metoda extraordinara de preventie, de mentinere a sanatatii si a siluetei. De cand exista Centrul INFRAFIT, nu mai sunt nevoita sa plec din tara pentru DETOX si-mi convine de minune acest lucru pentru ca salvez timp si […]

Cred in detoxifiere si chiar urmez astfel de cure de cel putin doua ori pe an. Este o metoda extraordinara de preventie, de mentinere a sanatatii si a siluetei.

De cand exista Centrul INFRAFIT, nu mai sunt nevoita sa plec din tara pentru DETOX si-mi convine de minune acest lucru pentru ca salvez timp si bani. Licentele lor sunt foarte serioase, echipa de medici si specialisti este excellent pregatita, iar tehnologia brevetata si omologata la nivel mondial.

Am urmat de curand un program DETOX complex la Infrafit , iar rezultatele au fost ultra vizibile si foarte rapide. Pe langa beneficiile aduse sanatatii, am si slabit cateva kg bune in doar o saptamana, iar pielea este mai luminoasa, si mai hidratata. Pur si simplu infloresti !

Si pentru a pastra greutatea castigata in urma DETOX-ului, tot la ei urmez terapia care accelereaza arderile si repara metabolismul.