bulina-01

Programele de nutritie PRE-DETOX SI POST-DETOX sunt gandite intre 1-7 zile, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade in functie de obiectivele Beneficiarului, starea de sanatate si recomandarile medicului.

Fiecare program in parte, poate fi individualizat la solicitarea Beneficiarului

Tariful unui meniu zilnic este 120 Ron si livrarea se face exclusiv in Bucuresti intre orele 09:00-10:30

Meniurile PRE-DETOX SI POST-DETOX sunt preparate in ziua expedierii lor. Din acest motiv meniul trebuie comandat cu o zi inainte.

Transportul este gratuit

Programele de nutritie de tip raw (crud) sau raw-vegan sunt dezvoltate si testate de catre nutritionistii Centrului Infrafit si sunt destinate etapei de pregatire a organismului pentru programele DETOX si etapei de revenire la masticatie dupa finalizarea detox-ului.

Acest tip de nutritie este abordat in etapele de PRE-DETOX si POST-DETOX ca metoda de pregatire si sprijin pentru organism.

bulina-01 Etapa PRE-DETOX reprezinta perioada in care pregatim organismul prin nutritie, pentru detoxifierea propriu zisa si include un meniu zilnic de 3 mese principale si o gustare. In aceasta etapa organismul este sprijinit sa demareze eliminarea depunerilor, deşeurilor din organe, celule şi spaţii interstiţiale adunandu-le pe mucoasele intestinale, pentru a fi înlăturate ulterior in etapa detoxifierii.

  1. Adoptarea nutriției de tip raw-vegan presupune eliminarea completa din alimentatie a proteinei animale (inclusiv a fructelor de mare), a alimentelor procesate, prajite, a alcoolului si fainoaselor. Acesta este un pas important in procesul detoxifierii organismului.
  2. Se va opta exclusiv pentru ceaiuri, sucuri proaspete, apa, seminte, nuci, migdale, caju, fistic, fructe si legume crude, la aburi sau gatite “light”. Aceasta etapa are rol pregatitor pentru etapa DETOX propriu zisa.
  3. Aceasta etapa de pregatire denumita si PRE-DETOX este dificila din cauza trecerii la un stil alimentar complet diferit, insa este obligatorie inaintea oricarui program DETOX
  4. Numarul de zile necesar pentru acest tip de pregatire difera in functie de stilul de viata si alimentar al fiecarui Beneficiar in parte.
  5. ATENTIE !!! In cazul in care pregatirea organismului prin nutritie nu este urmata corect, exista sanse foarte ridicate ca Beneficiarul sa aiba simptome neplacute in etapa DETOX propriu zisa. (ameteli, stari de voma, de slabiciune, nivel scazut de energie, migrene).

bulina-01 Etapa POST- DETOX reprezinta perioada in care organismul revine la alimentația normala treptat, prin nutriție adecvată, “light” , de tip raw-vegan si include un meniu zilnic de 3 mese principale si o gustare

  1. Acum, dupa ce detoxifierea este finalizata, se reia treptat procesul de digestie, iar colonul isi reia tot treptat miscarile peristaltice care au rolul de a elimina continutul de reziduuri. In perioada detox-ului aceste miscari au fost inactive, dat fiind ca sistemul digestiv s-a aflat in repaos iar colonul a fost curatat mecanic,prin terapia Angel of Water.
  2. Aceasta etapa dureaza cateva zile, timp in care se reintroduc treptat alimentele uzuale. Proteina animala va fi reintrodusa dupa 4-5 zile.
  3. ATENTIE !!! In cazul in care revenirea la alimentatia uzuala nu se face treptat si nu este urmata corect, sistemul digestiv poate suferi major, existand sanse foarte ridicate ca Beneficiarul sa aiba simptome extrem de neplacute. (dureri abdominale, gaze, stari de voma, migrene).

 

Meniuri Pre-DETOX


Read more...


Meniuri POST DETOX


Read more...