Terapie prin rezonanta magnetica si bio-feedback frecvential

Teoria doctorului Raymond Royal Rife conform căreia fiecare celulă are propria frecvență vibrațională, a fost dezvoltată de a lungul anilor prin intermediul unor  metode, instrumente de cercetare și studii specifice tot mai performante. In  clinica noastră o parte din serviciile de terapie are la bază cele mai noi și sigure bio-tehnologii in acest domeniu, care abordează direct cauza generatoare de boala, ci nu doar simptomul.

Așa cum folosind anumite frecvențe înalte se poate sparge un pahar, tot astfel există posibilitatea de a distruge anumite microorganisme, folosind frecvențe specifice. Descoperirea acestui fenomen și dezvoltarea unei metode speciale în acest sens se datorează lui Royal Raymond Rife, cercetător american, care în anii ’30 și-a dedicat viața acestei inovaţii. Royal Raymond Rife a dezvoltat nu numai cel mai puternic microscop optic, dar a inventat și un dispozitiv cu care, folosind anumite frecvențe specifice, se pot distruge microorganisme, bacterii, viruși sau paraziți. El a fost primul om care a observat viruși vii cu ajutorul microscopului.

In cadrul acestei terapii pe baza de bio frecvente exista mai multe posibilități de distrugere a cauzelor biologice aferente unui spectru larg de afectiuni cauzate de microorganisme, specii evoluate de paraziți, virusi, bacterii, metale grele sau ciuperci. Terapia poate înlocui de multe ori tratamentele cu antibiotice și în unele cazuri se dovedește mai eficientă decât aceasta. Tratamentul nu afectează bacteriile benefice din organismul nostru, cum ar fi cele ale florei intestinale normale. Frecvențele utilizate sunt stabilite specific pentru un anumit agent patogen, iar frecvențele respective vizeaza distrugerea exclusiv a culturii vizate.

O terapie dureaza intre 3 si 10 sedinte, în funcție de afectiunea pacientului, varsta , imunitate, iar o ședință durează intre 30 de minute si 60 de minute.

Sistemul de bio-frecventa este un un  generator de functii, care face legatura cu organismul uman pana la nivel celular. Acesta este activ prin “bio-feedback” stabilit prin legi de electro-fiziologie. Asta  inseamna ca exista un dialog de bio-frecventa intre corp si sistem, prin fereastra biologica a fiecarui organism in parte. Fiecare organism are o amprenta vibrationala, in care el exista. Aceste frecvente fac ca micro-organismele sa vibreze intr-o  gama de frecvente de 1000 de ori mai joase decat vibratiile celulelor umane. Deci asta ne permite, in mod non-invaziv, sa intram in corpul uman si sa manevram activitatea acestor micro-organisme inspre eliminarea lor din corpul uman.

Dat fiind ca multe dintre aceste micro-organisme servesc ca agenti patogeni in corpul uman, rezulta ca eliminarea acestora din organism duce si la eliminarea bolilor create de acestea. Se pot deci aborda cu succes boli, prin niste algoritmi pe baza de unde pozitive speciale, care produc franje de interferenta, creand un efect descoperit deja in anii 50 la San Diego, numit “electro-porosion”, aplicarea caruia duce la dezintegrarea din organism a micro-organismelor nocive.

Aceasta eliminare de micro-organisme nocive se face atat eficient, cat si fara efecte colaterale negative fata de pacient. Se identifica si se elimina chiar si micro-organismele dificile, cele mai insidioase si care merg dincolo de sistemul de secretii. Vorbim aici de acele situatii in care metodele traditionale presupun exclusiv biopsie pentru a le depista.

De subliniat ca in cazul bacteriilor, a fungilor, exista deja produse care sa fie eficiente in tratament, insa pentru anumite virusuri, farmacologia prezenta nu poata sa ajunga la acestia si sa-i elimine definitiv. Medicamentele pot sa ralenteze multiplicarea acestora,dar nu si sa-i dezintegreze.

 

bulina-01 CUM AJUTA TERAPIA PRIN BIO FRECVENTA

Prin aceasta metoda putem sa ne concentram atat la distrugerea micro-organismelor nocive la nivel microscopic,intracelular,cat si la detoxifierea organismului de metalele grele,care foarte des satureaza organismul in detrimentul sanatatii omului.

Deci se poate face si o depurare a corpului de aceste substante care sunt foarte daunatoare metabolismelor. Altfel,ele continua sa blocheze producerea enzimelor si se creeaza inflamatii cronice. Din momentul in care se creeaza o terapie personalizata,forta mamei naturi,poate sa restabileasca circuitele bio-cibernetice,in bio-comunicatia celulara originara a organismului,iar organismul incepe a se insanatosi. Se abordeaza CAUZA, nu doar simptomul problemei si prin asta se evita si conditia de iatrogenie din pacient, adica a efectului vatamator derivand din cauza influxului de medicamente cu efecte colaterale grave pentru pacient, fie la nivel psihologic, fie la nivel fizic.

bulina-01 CONTRAINDICATII

Nu este recomandat acest tip de tratament persoanelor gravide, celor care au “pacemaker” (defibrilator), celor care au anevrisme arteriale, pace-maker cardiac; stent la nivel cardiac sau cerebral; anevrism; transplant de organ.