Simptomatologie in DETOX

Simptomatologie in DETOX:

Efectele unui program detox se regasesc imediat asupra sanatatii, dar si a siluetei si aspectului pielii.

Cresc considerabil nivelurile de imunitate si energie, se curata sangele, scade colesterolul, creste oxigenarea celulara, procesul de regenerare este accelerat, iar aciditatea din organism este inlocuita cu un mediu alcalin, ceea ce creaza un teren biologic care nu mai este predispus bolilor.

In plus, in urma detox-ului se elimina retentia hidrica din organism, se reduce semnificativ atat grasimea din jurul organelor, cat si masa de tesut adipos si se pierd cca 1-1,5 kg pe zi.

Organismul se curata de efectele pe care stilul alimentar deficitar, poluarea, consumul de alcool, etc, le-au exercitat asupra acestuia. Deoarece corpul tau se canalizeaza in mod canibalic pe celulele bolnave si pe grasime, toxinele sunt eliberate in sange si te pot determina sa ai simptome precum cele ale racelii sau indigestiei. Nu te teme insa. Aceasta perioada este scurta si va dura doar 1-2 zile. Nu te resemna. Este natural sa gandesti ca a te simti astfel este un indiciu ca ar fi de recomandat sa renunti la programul detox, la sucuri si terapii.

Stii cum se spune: “mai bine afara decat inauntru”. Cu cat ai mai multe toxine in corp, cu atat te simti mai rau. Asadar aceia care au urmat PRE-DETOX ul ca la carte, nu vor avea astfel de stari. Pentru restul …va fi nevoie de putina putere. In orice caz alinati-va la gandul ca se atinge maximum cu minimum.

Starea de satisfactie si bucurie sunt coplesitoare si cresc nivelul de endorfina, curata si imbunatatesc functia creierului si fiecare celula din corp, toate acestea rezumandu-se la a te simti mai bine decat te-ai simtit in ultimii ani,…sau vreodata!

Persoanele care au rezerve de grasime vor fi fericite deoarece toxinele sunt depozitate in grasime si vor fi consumate ca un combustibil.

Pe masura ce progresezi in procesul de curatare, corpul tau se misca in directia vindecarii ranilor vechi. Capacitatea corpului de a se vindeca este legata direct de stilul de viata.

DETOX – PRIMUL STADIU (Zile 1- 2)

In timpul acestei cure nivelul zaharului din sange va scadea sub 70 mg/dl. Corpul tau va transforma glicogenul din ficat in glucoza, care ulterior va fi eliberata in sange cu scopul de a recupera nivelul normal de zahar. Dupa circa 12 ore corpul isi va reduce rata metabolizei de baza, respectiv va diminua presiunea din sange, glicogenul fiind preluat din muschi. Corpul face acest lucru pentru a mentine nivelul de energie. Majoritatea oamenilor simt beneficiile curatarii juicy detox inca din prima zi deoarece nivelul de energie si alerta cresc, desi in cazul in care regimul precede procesul de curatare, este posibil sa te simti usor slabit in prima faza, insa nu va dura mai mult de 3 zile.

DETOX – STADIU DOI (Zile 3 – 7)

Faza doi consta intr-o curatare interna si o vindecare a intregului organism. Cu un tract digestiv aproape inactiv, activitatea sistemului imunologic si cea a celulelor albe va creste considerabil.
Corpul tau se va alimenta cu energie in urma acestui proces din depozitele de grasime si celulele toxice. Acestea sunt reduse pentru a furniza glicerol moleculelor din gliceride pentru ca apoi acestea sa fie transformate in glucoza. Colonul tau este de asemenea supus unui proces de curatare si orice aspect impactat va fi diminuat. Irigarea de colon poate indeparta rapid resturile nedigerate de mancare ramase in intestin. Dorinta ta de a manca ar trebui sa fie acum estompata.

Nivelul tau de energie este ridicat, ai o piele stralucitoare si o burtica mai plata.

DETOX – STADIU TREI (Zile 8-14)

Acest stadiu reprezinta o vindecare continua. Capacitatea corpului de a se vindeca s-a imbunatatit considerabil iar activitatea accelerata din celulele albe semnifica acum cautarea unor rani care anterior nu au fost vindecate complet insa acum sunt reparate. In aceasta faza ar trebui sa simti nivelul de energie ridicat, asociat cu o minte clara si ascutita. Acum culegi roadele acestui program!