Medicina biologica, sansa la viata

bulina-01 CE ESTE MEDICINA BIOLOGICA?

Medicina Biologica este stiinta, practica si arta vindecarii, care nu este doar complementara sau alternativa, ci este o forma fundamentala a medicinei care poate ajuta pe ORICINE si poate trata ORICE boala. Misiunea sa nu este de a suprima sau a pune “leucoplast” pe simptome. Dimpotriva ! Medicina biologica are un obiectiv unic: identifica tulburarile si dezechilibrele din sistemul uman de reglare, ajunge la originea lor si le vindeca.

Medicina biologica este considerata medicina viitorului si uneori chiar reprezinta unica sansa la viata sau insanatosire. Medicina biologica a reusit in ultimii ani performante uluitoare. Cercetatori, oameni de stiinta, medici si pacienti isi pun sperantele in medicina biologica, in conditiile in care rezultatele aduse de ea sunt pur si simplu inimaginabile.

Medicina biologica poate ajuta pe ORICINE si poate trata ORICE patologie, pentru ca se adreseaza in primul rand cauzelor generatoare de boala, nu simptomelor.

Medicina biologica trateaza “radacina” problemei, si anume, dezechilibrele biologice care permit bolii sa se manifeste in organism. Cele mai frecvente boli cronice tratate si vindecate prin medicina biologica sunt: cancerul, bolile auto imune, infectiile cronice, alergiile, oboseala cronica, astm bronsic, neurofibromialgiile, artrite si artroze, neuroborelioze (sindrom lyme), bolile endocrino-metabolice, infertilitatea.

Medicina biologica nu este in niciun caz o filozofie “new age”, ci un tip de medicina care a fost folosita, perfectionata si rafinata in decursul a mii de ani de catre cei mai mari maestri din istorie. Insusi fundamentul sau se bazeaza pe fiziologie si pe procesele corpului pana la nivelul celular. Prin medicina biologica suntem capabili sa identificam disfunctiile proceselor biologice ale organismului si sa i permitem acestuia sa se restabileasca.

Spre deosebire de medicina moderna care trateaza simptomul ca pe o entitate in sine, medicina biologica ia in considerare si diagnosticul, dar are drept obiectiv principal identificarea CAUZEI care a declansat boala.

Spre exemplu: in caz de tuse, in medicina moderna se recomanda sirop sau medicatie. In cazul unei tumori, chist etc, in medicina moderna se recomanda extirpare chirurgicala.  Medicina biologica NU  se concentreaza doar pe manifestare, (chist, tumoare, tuse etc) ci si pe CAUZELE reale care au declansat aceste manifestari si simptome. Pentru ca, degeaba este suprimat simptomul daca adevarata cauza ramane in organism. Ea va produce recidiva la un moment dat.

Tratand doar simptomele, nu se rezolva nici problema si nu se declanseaza nici procesul natural de vindecare.  Atenuarea simptomelor poate ajuta temporar, dar nu are niciun impact asupra restabilirii functionarii corecte a proceselor biologice, care sunt dezechilibrate. Abordarea simptomelor functioneaza numai atunci cand organismul are inteligenta si capacitatea de a face fata factorului care produce discordante.

Medicina biologica se axeaza pe oprirea procesului bolii, indiferent de originea acesteia.

Starea generala de sanatate a unei persoane este influentata de mai mulți factori, printre care dieta, stilul de viata, nivelul de stres, nutrienti, infectii, emotii si toxicitate. Un organism obosit are nevoie de un tip de medicina care recunoaște aceste variabile si include optiuni de tratament care sa abordeze totalitatea procesului. Medicina biologica poate combina mai multe sisteme medicale pentru a identifica toti factorii care contribuie la existenta bolii si ajuta organismul in a-si recapata sanatatea.

bulina-01 CUM AJUTA MEDICINA BIOLOGICA

In interiorul corpului fiecaruia dintre noi se petrec diverse procese biologice, toate lucrand in același timp.  Interrelatia dintre aceste procese determina modul in care organismul este capabil sa se apere si sa se vindece singur.

Medicii dedicati medicinei biologice au inteles ca accentul trebuie pus pe identificarea proceselor care creeaza probleme in interiorul organismului si nu pe simptomele pe care le indica acele procese.

Medicina biologica pleaca de la premisa ca organismul nostru doreste sa existe in mod eficient si sanatos. In cazul in care nu functioneaza in mod optim, aceasta este, de obicei, din cauza ca este subminat de un factor extern. Mecanismele de reglare a organismului sunt intr-un echilibru complex.

Medicina biologica considera simptomele, procesele degenerative si bolile ca etape ale declinului treptat al acestor mecanisme. Admitem ca bolile au mai multe cauze si stim ca abilitatea organismului de a se vindeca poate fi activata daca ne adresam procesului si cauzei care stau la baza bolii, iar organismului i se ofera sprijinul de care are nevoie pentru a se regenera.

Echilibrul corespunzator al organismului = Sanatate

Medicina biologica se bazeaza pe ideea ca starea normala de sanatate este definita ca un echilibru al organismului cu mediile sale interne și externe.  Bolile si simptomele sunt inradacinate intr-un organism dezechilibrat, care nu are capacitatea de a se restabili. Aceasta functie de reglare a organismului ne permite sa asociem tulburarile si bolile cu procesele lor biologice. Declinul mecanismului de reglare este (in multe cazuri) reversibil, ceea ce ne permite sa privim optimist catre sanatate, in orice moment al vietii. Bineinteles ca medicina biologica nu este o fantana a tineretii. Pana la urma murim cu totii, dar trebuie si mai ales putem trai sanatosi si fericiti, multa vreme, plini de vitalitate.

bulina-01 BOLILE CRONICE si MEDICINA BIOLOGICA

Boala cronica este cea mai frecventa afectiune sau boala tratata de medicina biologica. Cele mai frecvente boli cronice tratate si vindecate prin medicina biologica sunt: cancerul, bolile auto imune, infectiile cronice, alergiile, oboseala cronica, astm bronsic, neurofibromialgiile, artrite si artroze, neuroborelioze (sindrom lyme), bolile endocrino-metabolice.

Medicina moderna, se concentreaza pe reducerea sau eliminarea simptomelor. Acest stil de tratament este eficient pentru boli care pot fi vindecate prin eliminarea simptomelor si este cel mai potrivit pentru boli acute, dar este necorespunzator pentru milioane de oameni care sufera de boli cronice.  Medicamentele sunt folosite aproape exclusiv pentru tratamentul simptomelor, caci cauzele reale raman in continuare in organism. Efectele secundare apar deoarece actiunea de tratare a unui simptom cu un medicament nu rezolva procesul de desfasurare a bolii si provoacă dezechilibre suplimentare in organism.

(Spre exemplu: in caz de tuse, in medicina moderna se recomanda sirop sau medicatie.. In cazul unei tumori, chist etc, in medicina moderna se recomanda extirpare chirurgicala.  Medicina biologica nu  se concentreaza doar pe manifestare,  ci si pe cauzele reale care au declansat aceste manifestari si simptome. Pentru ca, degeaba este suprimat simptomul daca adevarata cauza ramane in organism. Ea va produce recidiva la un moment dat.)

bulina-01 DESPRE DEPARTAMENTUL DE MEDICINA BIOLOGICA INFRAFIT

Departamentul de medicina biologica din cadrul clinicii INFRAFIT a fost inaugurat in decembrie 2014 si este condus de Prof. Dr. Emilian Dobrea

In Centrul INFRAFIT oferim pacientilor nostri diagnostic de prima clasa si 100% corect, tratament, instruire si consiliere. Tratam oamenii, nu doar bolile si stim ca problemele de sanatate ale fiecarui individ sunt unice si importante. Aspiratiile noastre nu constau numai in a va trata, ci si in a va menține starea de sanatate pe viata, abordare care a propulsat popularitatea si reputatia noastra.

Abordarea noastra este revolutionara si totusi veche, privind inapoi in timp.

In lumea de astazi a medicinei moderne, pacientul este rareori situat inaintea diagnosticului. In medicina conventionala, se identifica boala, si apoi se trateaza simptomele.  Desi aceasta abordare poate atenua disconfortul unui pacient temporar, foarte rar ii rezolva problema de baza-CAUZA. Din pacate, aceasta modalitate creaza si mai mult conflict si dizarmonie in organism. Nu numai ca sunt suprimate sistemele biologice dar apare, deasemenea, lupta pentru a procesa chiar medicamentele cu care se incearca atenuarea simptomelor.

In aproape toate cazurile, deoarece procesele biologice au fost compromise, organismul devine supraincarcat cu toxine. Este extrem de important pentru noi sa detoxifiem organismul cu atentie si in timp util, pentru ca acesta sa functioneze in modul natural pentru care a fost menit. Nicio batalie nu poate fi castigata daca organismul care se afla in defensiva este slabit, infometat, plin de toxine sau otravit.

La INFRAFIT utilizam cele mai eficiente, cele mai recente si avansate modalitati biologice si metode care sa perfectioneze, sa regularizeze si sa restabileasca echilibrul in organismul pacientilor nostri, pentru ca procesul de vindecare sa poata incepe si continua in tot restul vieții lor.

La INFRAFIT, nevoia fiecarui pacient este o prioritate si intelegem ca fiecare persoana este diferita, iar abordarea potrivit careia aceeasi dimensiune se potrivește tuturor pur și simplu nu functioneaza pentru toata lumea.

Odata ce intelegem disfunctionalitatile din organismul pacientului, cream un protocol care incurajeaza si sprijina organismul in auto reechilibrare si vindecare, din punct de vedere fizic, mental, emotional si spiritual. Avem astazi posibilitatea de a actiona dincolo de practica standard prin insusirea si utilizarea tehnologiei medicale de ultima ora, pentru a oferi o vindecare totala.

La INFRAFIT, facem tot ce ne sta in putinta pentru a oferi pacientilor nostri posibilitatea de a trai viata sanatoasa pe care care au fost meniti sa o traiasca, iar echipa medicala este ultra pregatita si extrem de preocupata sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie. Va vor asigura confortul si siguranta de a pune intrebarile la care veti primi explicatiile detaliate pe care la meritati. Este important pentru noi ca vindecarea dumneavoastra sa reprezinte colaborare. Suntem o echipa si lucram impreuna pentru a va inapoia starea buna de sanatate, care va apartine.

bulina-01 DESPRE PROF. DR. EMILIAN DOBREA

Prof. Dr. Emilian Dobrea conduce departamentul de medicina biologica INFRAFIT si este  specializat in Endocrinologie,Ginecologie,Medicina Biologica, Bio-frecventa.

Prof. Dr. Dobrea este consultant stiintific si co-inventator de aparatura medicala prin care se cerceteaza, diagnosticheaza si se trateaza diverse boli, non-invaziv, geognostic si holistic.

Prof. Dr. Dobrea detine numeroase brevete omologate si recunoscute mondial, este membru al colegiului medicilor din Italia si Romania –si are o experienta medicala de 45 de ani .

De peste 30 de ani Prof. Dr Dobrea este colaborator asiduu la diverse institute de cercetare internationale si medic consultant al multor spitale de prestigiu europene si de pe continentul nord-american.

Prof. Dr. Dobrea si-a dedicat viata cercetarii, cu scopul de a-i ajuta pe cei cu boli cronice complicate, “greu de rezolvat”. Cand medicina moderna pare a spune “nu stiu” sau “nu se poate”, Dr Dobrea persevereaza si ne asigura “ nu ne vom opri pana nu descoperim care sunt cauzele”. Dr Dobrea il priveste pe fiecare pacient ca individ si nu ca diagnostic. Niciodata nu exista doua protocoale identice. El acorda fiecarui pacient atat de mult timp cat este necesar pentru a –i oferi o intelegere complexa si detaliata despre situatia sa individuala si o face cu caldura si dorinta reala de a-l vindeca.