Etapele unui program DETOX INFRAFIT de la A-Z

CELE 3 ETAPE DETOX explicate de la A-Z

  • PRE-DETOX – pregatirea organismului prin nutritie raw vegan
  • DETOX – terapii si hrana lichida
  • POST-DETOX – revenirea la masticatie si alimentatie normala prin nutritie raw vegan

Un program detox corect si ca la carte include 3 etape si poate dura de la o saptamana la 3. Programul debuteaza cu un control medical, si daca este cazul cu analize medicale.

Untitled3 Untitled4

ETAPA 1 – PRE-DETOX

Aceasta etapa  reprezinta pregătirea organismului pentru purificare si dureaza intre 3-7 zile, in functie de stilul alimentar si de viata al fiecaruia.

În această etapă, organismul este pregatit treptat, pentru perioada de detoxifiere propriu-zisa. In aceasta etapa nutritia este de tip raw-vegan, NU se consuma alcool, cafea, proteina animala, alimente procesate, fainoase.  In aceasta etapa organismul este ajutat să spele depunerile de deşeuri din celule şi spaţiile interstiţiale şi să le adune pe mucoasele intestinale, pentru a fi înlăturate în continuare in etapa a doua.

download

ETAPA 2 – DETOX

Aceasta etapa reprezinta perioada de DETOX propriu-zis si este şi cea mai importantă etapa, pe parcursul careia este recomandata doar hrana lichida. Poate dura intre 5-12 zile in functie de obiectivele fiecaruia, de starea sanatatii si de sfatul medicului.

In aceasta etapa, organismul este supus unor serii de procedee si terapii cu rol de eliminare rapida si eficienta a toxinelor din colon, ficat, rinichi, plamani, piele, sistem limfatic, glande sudoripare, dar si unor procedee de regenerare celulara, de accelerare metabolica si detoxifiere emotionala.

Terapiile specifice detoxifierii ajuta evacuarea toxinelor din organism, ceea ce preîntâmpină reintoxicările prin recircularea toxinelor.

Untitled5

Untitled6

Untitled7

Untitled8

Untitled2

In paralel cu aceasta purificare interna a organismului prin terapii, se consuma doar hrana lichida, adica sucuri din legume obtinute prin presare la rece. Consumul acestor sucuri in perioada de detoxifiere are rolul de a aduce in organism o “explozie” de minerale, vitamine, antioxidanti si oligoelemente care, in lipsa toxinelor eliminate prin terapii, sunt absorbite 100% si sprijina vindecarea si regenerarea celulara.

Cocktailurile din legume INFRAFIT contin o combinaţie unică de fibre naturale, care în combinaţie cu apa îşi măresc volumul şi pot absorbi o cantitate de substanţe (toxine, deşeuri) de 40 de ori mai mare decât masa acestora. În amestec cu apa aceste fibre pătrund în tractul gastrointestinal şi îşi măresc volumul, umplând toate spaţiile şi absorbind toate depunerile ca un burete, eliminându-le apoi din organism prin procedeul de hidrocolonoterapie. Ca rezultat, vei elimina  minimum 3-5 kg de deşeuri, mucus, toxine, care îţi otrăveau organismul, creând predispoziţii pentru apariţia multiplelor afecţiuni.

Untitled9

Untitled10

Hrana lichida oferă organismului toţi nutrienţii de care are nevoie in această perioadă, ceea ce duce la reducerea senzaţiei de foame. Programul conţine plante naturale antiparazitare şi culturi probiotice, care pot suprima activitatea paraziţilor şi vor susţine microflora intestinală în timpul purificării.

Atentie insa!!! A consuma doar sucuri, nu inseamna detox.

Ba din contra, in lipsa terapiilor de curatare a organelor interne, toxinele pot fi recirculate in organism, dat fiind ca sistemul digestiv intra in repaos total in timpul consumului exclusiv de hrana lichida.
Dat fiind ca majoritatea bolilor pleaca din acumularea in exces a toxinelor in colon, tesut adipos, ficat, rinichi etc. de acolo trebuie sa inceapa si curatarea organismului. Eliminarea acestor toxine NU poate fi facuta doar prin consum de hrana lichida. (sucuri)

Organele interne curatate in timpul DETOX-ului

Organismul uman are în compunere “filtre biologice” mari precum ficatul, rinichii, pielea, plămânii, intestinul gros şi subţire.

Untitled11

Untitled12

Este firesc ca ele să se poată  îmbâcsi, creând  astfel mari probleme organismului şi mărind substanţial platforma de formare a bolilor.

Toxicitatea colonului este asociată cu: constipație, diaree, probleme de piele, riduri, iritabilitate, incapacitatea de a slăbi, insomnii, hipertensiune, slăbirea inimii, dureri de cap, tulburări mentale, artrite, abdomen umflat, hemoroizi, respiraţie grea, respirație urât mirositoare(halitoză), hipoglicemie, depresie, oboseală, slăbiciune, probleme de prostată, probleme menstruale, foame, gaze, miros urât al corpului, celulită (apare datorită depozitării de toxine între țesuturile conective), rigiditate şi dureri articulare, etc.

Toate acestea nu se pot trata medicamentos, este necesar să eliminăm murdăria energetică şi fizică din organism şi să ne restabilim.

Pentru a purifica organismul la nivel celular şi pentru a purifica tractul gastrointestinal, sângele, limfa, rinichii, ficatul vezica biliară, pielea sunt foarte importante două condiţii: hrana lichida si terapiile de curatare a organelor interne.

  • Foto 1. Astfel arată un intestin normal al unei persoane de 35-40 de ani, dacă nu a fost curăţat niciodată. (Aceasta este o fotografie reala, realizată prin colonoscopie.)
  • Foto 2: Astfel arată un intestin normal al unei persoane de 35-40 de ani, dupa un program DETOX complex in clinica Infrafit. (Aceasta este o fotografie reala, realizată prin colonoscopie.)

Untitled13

ETAPA 3 – POST-DETOX

Aceasta etapa reprezinta revenirea la masticatie si la alimentatia normala, si dureaza intre 3-5 zile. Are loc treptat, sub supervizare si debuteaza cu nutritie de tip raw vegan si sucuri care contin si fructe in aceasta etapa. Este important sa consumam alimente “light” si sa fim atenti la modul in care le combinam, pentru a nu soca organismul.
In aceasta etapa se restabileste microflora intestinala, reincepem sa mancam si redeclansam procesul de digestie.
La sfârşitul acestei etape, procesul de purificare este finalizat si este complet.

Untitled1