bulina-01

Programele de nutritie PRE-DETOX

Programele de nutritie PRE-DETOX sunt gandite intre 1-7 zile, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade in functie de obiectivele Beneficiarului, starea de sanatate si recomandarile medicului.

Fiecare program in parte, poate fi individualizat la solicitarea Beneficiarului

Tariful unui meniu zilnic este 120 Ron si livrarea se face exclusiv in Bucuresti intre orele 09:00-10:30

Meniurile PRE-DETOX sunt preparate in ziua expedierii lor. Din acest motiv meniul trebuie comandat cu o zi inainte.

Transportul este gratuit 

Programele de nutritie PRE-DETOX sunt dezvoltate si testate de catre nutritionistii Centrului Infrafit si sunt destinate etapei de pregatire a organismului pentru programele DETOX.

bulina-01 Etapa PRE-DETOX reprezinta perioada in care pregatim organismul prin nutritie, pentru detoxifierea propriu zisa si include un meniu zilnic de 3 mese principale si o gustare. In aceasta etapa organismul este sprijinit sa demareze eliminarea depunerilor, deşeurilor din organe, celule şi spaţii interstiţiale adunandu-le pe mucoasele intestinale, pentru a fi înlăturate ulterior in etapa detoxifierii.

  1. Adoptarea nutriției de tip raw-vegan presupune eliminarea completa din alimentatie a proteinei animale (inclusiv a fructelor de mare), a alimentelor procesate, prajite, a alcoolului si fainoaselor. Acesta este un pas important in procesul detoxifierii organismului.
  2. Se va opta exclusiv pentru ceaiuri, sucuri proaspete, apa, seminte, nuci, migdale, caju, fistic, fructe si legume crude, la aburi sau gatite “light”. Aceasta etapa are rol pregatitor pentru etapa DETOX propriu zisa.
  3. Aceasta etapa de pregatire denumita si PRE-DETOX este dificila din cauza trecerii la un stil alimentar complet diferit, insa este obligatorie inaintea oricarui program DETOX
  4. Numarul de zile necesar pentru acest tip de pregatire difera in functie de stilul de viata si alimentar al fiecarui Beneficiar in parte.
  5. ATENTIE !!! In cazul in care pregatirea organismului prin nutritie nu este urmata corect, exista sanse foarte ridicate ca Beneficiarul sa aiba simptome neplacute in etapa DETOX propriu zisa. (ameteli, stari de voma, de slabiciune, nivel scazut de energie, migrene).

 

Meniuri Pre-DETOX


Read more...